Anamaria Prodan, reactie incredibila dupa acuzatiile aduse lui Cristiano Ronaldo: „I-a plăcut violul și își aduce aminte după 20 de ani”

Publicat: 09 Oct. 2018, 13:31 News 3

Nicio femeie nu ar trebui sa spuna asa ceva despre o alta femeie care acuza un barbat de viol.

Cristiano Ronaldo se pare ca se alatura lungii liste de barbati celebrii care sunt acuzati de femei ca le-au agresat sexual sau chiar le-au violat.

Unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din istorie traverseaza acum o perioada plina de acuzatii si dezvaluiri grele din trecutul sau. Din cate se pare cu ceva ani in urma fotbalistul era un adevarat pradator sexual care nu rata absolut nicio ocazie sa foloseasca femeile dupa bunul sau plac.

Kathryn Mayorga a fost prima care l-a acuzat de viol pe Cristiano Ronaldo, după o noapte pe care au petrecut-o împreună în 2009, într-un hotel din Las Vegas.

Toata lumea vorbeste doar despre asta in aceata perioada mai ales ca au aparut si poze cu Cristiano Ronaldo si femeia care il acuza de viol. Lucrurile sunt destul de serioase mai ales ca dupa episodul de agresiune sexuala petrecut in 2009 intr-un hotel din Las Vegas fotbalistul i-ar fi platit femeii suma de 375.000 de euro pentru a renunta la plangere.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Oct. 2018, 13:31 News 3
Pe aceeași temă