Anamaria Prodan, mesaj extrem de emoționant pentru fiica sa. „Sunt mândră să fiu mama ta”

Publicat: 11 Sep. 2020, 13:10 Vedete
Anamaria Prodan, mesaj extrem de emoționant pentru fiica sa. „Sunt mândră să fiu mama ta”

Fiica cea mare a Anamariei Prodan, Sarah, a împlinit 20 de ani, prilej cu care celebra sa mamă i-a transmis un mesaj extrem de emotionant.

Anamaria a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii alături de Sarah, dar și unele ipostaze cu ea atunci când era copil.

La multi ani înger mic 😍💕☘️❤️💕😍 Sunt mandra ca sunt mama ta❤️ Te iubesc de la luna si inapoi❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Esti raza mea de soare ☘️#happy20thbirthday @sarahh”, a scris Anamaria pe contul de Instagram.

View this post on Instagram

Love u my Angel ! Happy 20 th !!!!

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Sarah i-a răspuns mamei sale, printr-un mesaj scurt, dar frumos: „Te iubesc!”  Urmăritorii de pe Instagram ai frumoasei impresarei s-au întrecut în mesaje și urări de bine.

„La mulți ani binecuvântați și sănătoși Sarah! 🤗😘❤️❤️”

„Wow ce frumusețe 👑👑👑👑👑”

„Sa iti traiasca frumoasa, sanatoasa si norocoasă”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

Laurențiu Reghecampf, despre regulile din familie

Invitat la o emisiune de televiziune, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat dacă ar lăsa-o pe Anamaria Prodan să candideze la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal.

Antrenorul recunoaște că soția sa trebuie să îi ceară aprobarea înainte de a face anumite acțiuni ce țin de financiarul familiei. Însă atunci când e vorba de propria ei carieră, frumoasa impresară are mână liberă din partea lui

„Eu s-o las pe Ana?! Noi, în familie, avem totul diferit. Adică nu are nevoie de aprobarea mea când face ceva în business. Are nevoie de aprobarea mea când face niște lucruri legate de financiar. Lucruri care lovesc familia. Dar să devină președinte la Ligă nu are nevoie de aprobarea mea.

Poate are nevoie de susținerea mea. Aia e cu totul altceva. De ce nu? Ana e un om capabil, căruia îi place acțiunea, e foarte bine organizată, cred că ar putea să miște multe lucruri”, a mărturisit recent Laurențiu Reghecampf.

Publicat: 11 Sep. 2020, 13:10 Vedete
Pe aceeași temă