Anamaria Prodan, infectată cu noul coronavirus. Cum se simte impresara

Publicat: 28 Nov. 2020, 15:52 Vedete
Anamaria Prodan, infectată cu noul coronavirus. Cum se simte impresara

Anamaria Prodan a fost confirmată cu COVID-19. În prezent este izolată și se simte bine. Impresara a început să aibă simptome la scurt timp după ce a revenit de la Sibiu, unde a avut o ședință cu oficialii clubului, dar și cu jucătorii lui FC Hermannstadt.

Imediat cum a ajuns acasă, Anamaria Prodan a făcut febră, iar la câteva ore distanță a făcut și testul pentru coronavirus, relatează Gândul.

Anamaria Prodan este acționar la FC Hermannstadt prin fiica sa, Rebecca. Aproape toți jucătorii de la echipa sibiană sunt reprezentați de ea, iar antrenorul, Ruben Albes, a fost adus grație relațiilor pe care agentul le-a dobândit peste hotare de-a lungul timpului.

Anamaria Prodan: ”Am intrat de foarte multe ori în conflict cu neveste, iubite”

Sexy impresara Anamaria Prodan a vorbit, cu ceva timp în urmă, despre modul în care se înțelege cu fotbaliștii, dar și cu partenerele lor. Sinceră și mereu la obiect, impresara Anamaria Prodan a mărturisit că au existat momente când a intrat în conflict cu iubitele, soțiile, partenerele fotbaliștilor, iar de fiecare dată a ales să le ia apărarea lor. Așa cum mărturisește și ea, jucătorii trebuie să fie mereu liniștiți, pentru a putea da randament pe teren.

„Eu, când semnez contracte cu jucătorii şi cu antrenorii mei, trebuie să le cunosc familia, soţia, iubita. Dacă greşeşte cineva dintre iubite sau neveste, au o problemă reală cu mine. Jucătorii trebuie să fie foarte relaxaţi, liniştiţi, ca să dea randament.

Am intrat de foarte multe ori în conflict cu neveste, iubite şi întotdeauna i-am apărat pe ei. De aia mi-au reproşat multe neveste şi iubite că nu e corect. Dar de ce? Eu i-am ajutat, eu i-am spălat, i-am călcat. Bun, de acum eu vă ajut pe toţi, că eu îi fac lui contracte de acum înainte! Că tu poţi să faci copii, poţi să-i speli, să-i calci, dar contracte nu ştii să faci! Dacă eu nu fac contractul bun şi tu nu mă ajuţi să-i oferi o viaţă liniştită şi relaxată, atunci tu vei muri de foame cu copii cu tot, cu el”, a declarat Anamaria pentru TV Telekom Sport.

Publicat: 28 Nov. 2020, 15:52 Vedete
Pe aceeași temă