Ana Morodan, scandal imens în Antenă: ”Fă, a câta oară eu vă spun în p*&a mea, voi nu înțelegeți…”

Publicat: 31 aug. 2022, 13:27 Autor: Maria Apostol Vedete

Supranumită ”contesa digitală”, Ana Morodan folosește, în mod paradoxal, un limbaj mai puțin ”maiestuos”, chiar și atunci când vine vorba de colaboratorii ei. Drept dovadă că producătorii reality show-ului în care apare, difuzat de Antena 1, au încasat mai multe ”vorbe de duh” din partea ei. 

Emisiunea în care “Contesa Digitală” este protagonistă – „REALĂ, by Ana Morodan”, difuzată pe Antena Stars, al cărei sezon se află la numărul al doilea, trebuia să aibă debutul în data de 29 august, în tandem cu celelalte emisiuni ale postului.

Acest lucru se va întâmpla, însă, în data de 5 septembrie, iar asta pentru că Ana Morodan, după cum mărturisește chiar ea, a crezut că în luna august, ea împreună cu echipa ei, au vacanță. Totodată, “Contesa Digitală” a recunoscut sincer faptul că i-a fost lene să filmeze episoadele în avans, astfel, emisiunea a întârziat.

O să înceapă sezonul II pe la începutul lui septembrie. Trebuia să înceapă din 29 august, dar mi-a fost mie lene. Le-am zis că nu pot… Le-am zis «Să mă înțelegeți că nu duc acum, lăsați-mă să îmi caut alt spațiu de birou, trebuie să mai angajez oameni, mai am și alte business-uri, am și clienți în zona de online. Stați o țâră că nu duc, eu în capul meu mi-am notat că toată lumea în luna august are vacanță…”. Continuarea interviului, pe CANCAN.RO.

Ana Morodan: ”Mamă, frate, câte am rezolvat eu cu sânii ăștia”

Influencerița a recunoscut că mereu a avut avantaje datorită bustului generos, dar mai ales carismei!

Mi-aș dori să fiu ca și cum am fost acum 2 ani la 43 de  kilograme. Deși toată lumea mi-a zis că arăt bolnăvicios, dar  eram perfect sănătoasă! Pentru că alea sunt  kilogramele mele pe care le-am avut toată viața. și în general, repet, eu provin dintr-o familie cu femei slabe. Dar acum, sincer, nu o să mor. Eu mă simt super bine, sincer, cu mine!

Și operația la sâni  mi-o doresc pentru că știu că e o problemă medicală. Dar, în același timp, mă gândesc „Mamă, frate, câte am rezolvat eu cu sănii ăștia! Nu am stat la coadă niciodată, în puii mei! A fost așa o chestie, de mi se deschidea ușa mai simpatic la restaurant. Dar acum o-m vedea și cu sânii. Chiar nu cred că  felul în care arată cineva îi definește aura sau sexualitatea sau carisma.

Iar pentru mine primul lucru pe care îl am și l-am avut în viață și mă bucur. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu, este o carismă extraordinară! Repet, cred că și în costum de pinguin dacă mă duc undeva și-mi dau drumul la carismă, s-a terminat!”, ne-a declarat Ana.

Publicat: 31 aug. 2022, 13:27 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă