Ana Morodan a petrecut Revelionul într-un mod atipic! De ce a refuzat invitațiile la petreceri

Publicat: 01 ian. 2022, 11:08 Autor: Maria Apostol Vedete

Ana Morodan a mărturisit că va renunța petreceri în noaptea dintre ani și va sărbători într-un mod atipic. Vrea să aibă parte de multă liniște, iar variantele pe care le ia în calcul se potrivesc perfect! 

2021 a fost anul în care Ana Morodan s-a „vulnerabilizat”, poate, cel mai mult. A acceptat invitația moderatorilor TV, dar și a vedetelor care au podcast-uri, iar, prin intermediul acestora, oamenii au ajuns să o cunoască mult mai în profunzime.

“Contesa Digitală” s-a deschis și față de reporterii CANCAN.RO pe parcursul acestui an și a făcut dezvăluiri exclusive. La fel cum a făcut-o și de această dată! Ana Morodan recunoaște că anul ce stă să se încheie nu a fost unul simplu și poate de aceea simte nevoia să petreacă noaptea aceasta în liniște.

„După toți anii în care am ieșit, am fost la petreceri, la restaurante, am fost la party-uri acasă, am fost la costume party, anul acesta, pentru că a fost «The year of magical thinking» (n.r. Anul gândirii magice) ca să o citez pe Joan Didion, vreau să stau în liniște de Revelion”, a declarat vedeta. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Câți bani câștigă Ana Morodan din reclame

Viața în lux și opulență o caracterizează pe Ana Morodan. A dat boom-ul în online în urmă cu câțiva ani, iar, de atunci, conturile i s-au umplut atât de mult, încât își poate permite orice moft.

“Mi se pare contrar creșterii mele să vorbesc despre sume fixe, câți bani am sau cât costă bijuteriile mele, la televizor. Fac niște bani mulțumitori pentru mine, care îmi doresc să fac bani, nu niște bani. Bani care îmi sunt OK pentru mine. Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot să merg direct de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris, la Ritz și să stau acolo două zile și să nu ies din cameră”. 

Câte operații estetice are ”Contesa digitală”

Puține vedete recunosc că au trecut pragul cabinetelor medicilor esteticieni. Fie din teama de a nu fi judecate sau doar pentru a păstra niște aparențe, de cele mai multe ori, refuză să admită acest lucru.

”Mi-e frică să bag un corp străin în mine, dar la un moment dat. Însă deocamdată mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu. Faptul că zic eu așa că am ț***e lăsate pe Instagram, o zic așa de doru lelii. Și o zic gen: “Da, fraierilor, știu că am ț***e lăsate” Să ne calmăm! Ce să vedeți, Planeta încă se învârte! Faptul că fac mișto de mine și că vorbesc cu lejeritate și îngăduință și simpatie. A fost un drum și încă este un drum de acceptare de sine, de iubire de sine, de cunoaștere, de autocunoaștere. Da, practic, văd că este un drum pe care, în special, femeile îl caută și nu ajung acolo”, a declarat Ana.

Publicat: 01 ian. 2022, 11:08 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă