Amenajări interioare în tendințe în toamna 2020

Publicat: 09 sept. 2020, 13:38 Autor: ileana.ghinea General

Amenajări interioare în tendințe în toamna 2020.

Epidemia de coronavirus ne ține mai mult în case, motiv numai bun ca să ne redecorăm casele. În plus, noul sezon care a început de puțin timp vine la rându-i cu imbolnd către nou, către altceva.

Cu siguranță te întrebi care sunt amenajările interioare în tendințe în toamna 2020. Există o sumedenie de idei și viziuni asupra subiectului, însă ce știm cu siguranță este că tapetul este i în acest sezon în tendințe.

Amenajări interioare în tendințe în toamna 2020

„Tapetul a revenit la modă și este mai căutat ca niciodată. De ce? Pentru că tapetul reprezintă o modalitate simplă de a schimba energia unei locuințe, ii poate da un suflu nou, iar variantele sunt multiple. Fie că vorbim de materialele folosite, care sunt la cele mai înalte standarde și folosite de cele mai mari case de tapet, sau de varietatea de modele, tapetul constituie elementul cheie în amenajările interioare de azi.”, spune Oana Vlădilă, Art Director.

Tapetul este o modalitate ușoară de a-ți redecora și schimba total locul în care îți petreci timpul de calitate. Locuinta ta poate să capete o nouă imagine și un nou stil chiar și în functie de anotimp, cu precădere toamna.

Ce modele de tapet se poartă în toamna 2020

„Daca vara ne duce cu gândul la vacanță și poți aduce marea la tine în casă, cu peisaje pictate și senzația de concediu, în fiecare zi, toamna vine cu o cromatică destul de caldă. Îți poți colora casa cu un tapet în nuanțele specifice acestui anotimp, arămiu, galben, portocaliu, combinații de culori. Poți opta pentru un model de tapet cu o pădure chiar! Adaugă lumânări, pentru o atmosferă primitoare, pregătind totul pentru iarnă.”, mai precizează Oana Vlădilă.

Dacă stilul înseamnă să arăți, despre tine cine ești, fără să fie nevoie să verbalizezi, atunci tapetul poate să spună totul despre tine, în momentul în care cineva îți trece pragul casei.

Publicat: 09 sept. 2020, 13:38 Autor: ileana.ghinea General
Pe aceeași temă