VIDEO| În bucătărie cu Andra, Ana Lesko, Lavinia Goste și Andreea Bălan. Ce mai gătesc vedetele tale preferate în plină epidemie de coronavirus

Publicat: 09 Apr. 2020, 15:06 Vedete
VIDEO| În bucătărie cu Andra, Ana Lesko, Lavinia Goste și Andreea Bălan. Ce mai gătesc vedetele tale preferate în plină epidemie de coronavirus

Andra, Ana Lesko, Lavinia Goste și Ela Crăciun sunt numai o parte dintre persoanele publice din România care, să spunem, au trecut la cratiță.

Hai să vedem ce inspirație au avut frumoasele noastre doamne, poate ne ajută în luarea deciziilor personale la nivel gastronomic.

Video: În bucătărie cu Andra, Ana Lesko, Lavinia Goste și Andreea Bălan

Andra – Rețeta de paste cu roșii uscate, pesto și mozzarella

E drept, vorbim depspre o recomandare mai veche de-a artistei, însă o porție de paste cu roșii uscate, pesto și mozzarella e perfectă și acum. Pofticioasă de fel, Andra este un adevărat chef în bucătărie. Artista gătește de la sarmale până la salată de… varză :).

Lavinia Goste – Tiramisu cu fructe de pădure

Super bună decizie pentru un desert de izolare. Tiramisu cu fructe de pădure, într-adevăr o alegere inspirată. „Noi, toate familia iubim foarte mult această rețetă, de aceea o prepar destul de des. Este ușor de făcut, rapid și extraordinar de bun!”, declară artista de muzică populară.

Anna Lesko – „Fasole și cârnați”

„Fasole și cârnați! „A murit prințesa”:)))”. Anna Lesko lovește tare. Dacă Andra ne-a răsfățat cu paste, iar Lavinia Goste cu tiramisu, Anna Lesko nu se încurcă cu jumătăți de măsură. Nu este pentru prima dată când artista face spectacol în bucătărie. Anna Lesko este vestită pentru felul în care gătește, dar și în care se gătește… în bucătărie.

Andreea Bălan – „Tort cu Ela și buni”

Ne întoarcem la desert. Ce poate fi mai bun decât un tort cu ciocolată însiropat de deliciosul compot de vișine? Nu știm, dar ne învață Andreea Bălan să-l preparăm și, după, revenim cu feedback.
Până atunci hai să vedem ce iese.

Publicat: 09 Apr. 2020, 15:06 Vedete
Pe aceeași temă