Am întâlnit și oameni fericiți în izolare! Mihai Petre, juratul de la Românii au Talent: ”M-am bucurat să fiu toată ziua acasă cu soția și cu fetele mele”

Publicat: 30 mai 2020, 21:22 Autor: Maria Apostol Vedete

Pentru Mihai Petre viața în izolare nu a fost deloc un chin. Vedeta Pro TV are o familie frumoasă și a profitat din plin pentru a petrece timp de calitate alături de fetele lui, soția sa, Elwira, și cele două fete ale lor, Catinca și Ariana. Ce s-a întâmplat cu școala de dans pe care o are, dar și cum l-a afectat mai exact coronavirusul, aflați imediat într-un interviu pe care celebrul coregraf a l-a acordat CIAO.RO

Reporter: Mihai, cum e viața cu trei fete frumoase? Cât de grea a fost această izolare pentru tine?

Viața în izolare a fost frumoasă pentru că am putut să petrec timp cu familia mea. M-am bucurat să fiu toată ziua acasă cu soția și cu fetele mele. A fost o provocare deoarece aveam un stil de viață foarte activ – cu Școala de Dans și cu celelalte proiecte în care sunt implicat.

Totodată, a fost o provocare și din cauza faptului că am fost nevoit să mă adaptez la mutarea în online – să creez materiale pentru elevii mei, să descopăr zona de editare și montare video.

 Cât de mult te solicită fetițele tale, Catinca și Ariana?

Nu aș vrea să spun că mă solicită, e normal să fie fericite că petrecem timpul împreună. Așa că găsim, zi de zi, noi jocuri sau activități pe care să le facem la comun. Avem norocul că avem și o curte, așa că putem ieși afară și să profităm de zilele cu soare.

Ce activități preferate aveți în această perioadă? Cum vă petreceți timpul acasă?

Așa cum menționam, profităm de faptul că avem curtea și facem acolo mici antrenamente, ne jucăm, găsim metode creative de a ne juca, precum bowling-ul cu sticle de apă. Eu îmi petrec timp și online alături de elevii mei, identificăm noi metode de a ne pregăti și de a rămâne conectați la ceea ce ne place.

Tu și soția ta vă doriți ca micuțele să vă calce pe urme?

Ne dorim să fie fericite și să facă ceea ce le place, dacă va însemna că vor face dans sau nu, depinde de ele. Catinca este la vârsta la care experimentează și se bucură de fiecare experiență, momentan nu se simte atrasă de zona dansului. Cea mică dansează când aude muzică în casă, dar cred că e cumva normal și natural, la vârsta ei.

Cum îți place să definești relația voastră? Sunteți un cuplu frumos și de mult timp împreună. Cum reușiți să vă mențineți așa în aceste vremuri în care multe relații longevive au ajuns la divorț?

Ne place să petrecem timp împreună, nu avem nevoie de motive sau de anumite zile din an pentru a fi doar noi și pentru a face activități comune. Cred că timpul ți-l faci tu, nu trebuie să cauți scuze pentru a te bucura de prezența celui de lângă tine. Nouă ne face plăcere să mai fugim într-o scurtă vacanță sau doar să fim împreună, să ne ținem de mână și să zâmbim!

Ți-a afectat Coronavirusul afacerile? Ți-ai închis școala de dans?

 Sunt sigur că fiecare dintre noi a făcut modificări în viața lui în această perioadă. Sigur că am închis Școala de Dans, nici nu am stat pe gânduri. Mai departe de afaceri, contează ca fiecare dintre cei implicați în acest proiect – profesori, elevi, să fim sănătoși și să trecem cu bine peste această încercare.

Ne-am adaptat și așa cum menționam facem unele activități online.

Ce părere ai despre acest virus?

Nu aș vrea să-mi dau cu părerea despre virus, cu siguranță toți ne dorim să treacă cât mai rapid și să nu mai avem de-a face cu el vreodată. Cu toate acestea, m-am menținut cât se poate de informat, astfel încât să nu fiu nevoit să mă confrunt cu riscuri.

Cum îți întreții condiția fizică acasă? Faci sport în pași de dans în izolare? Cum te ocupi de tine acum? Cum se menține Mihai Petre în formă, care sunt secretele tale?

Fac sport și de acasă, normal. Am improvizat în această perioadă. Și, totodată, așa cum spuneam, fac materiale pentru elevii mei. Așa că automat mă antrenez, în acele momente. O să mai pregătesc câteva materiale pentru dans și pentru cei de acasă, dar vă propun să urmăriți canalele mele de social media în această perioadă.

Care este primul lucru pe care îl vei face după ce se vor termina restricțiile și izolarea la domiciliu? Ce îți dorești cel mai tare să faci? Ce îți lipsește cel mai mult de când stai acasă?

 O să mă văd cu familia, prietenii și elevii mei. Cel mai mult mi-a lipsit interacțiunea cu toți oamenii dragi din viața mea. Comunicarea online nu poate substitui total bucuria revederii.

Ești un tip cheltuitor? Te așteptai să vină o astfel de criză? O să îți drămuiești banii mai cu grijă de acum încolo?

Nu mă consider un tip cheltuitor, dar cred că această perioadă ne-a servit o lecție tuturor și cred că fiecare își poate regândi puțin comportamentul.

Ești nerăbdător să începeți filmările pentru Românii au talent?

Mi-e dor să îmi văd colegii, normal. Mi-e dor de emoția filmărilor și de tot ceea ce înseamnă acest show, dar pentru moment este important să găsim cele mai bune metode de a face lucrurile, fiind în siguranță.

Care a fost cel mai tare moment pentru tine din acest show de la PRO TV?

Ce întrebare dificilă! Acest proiect ne-a arătat că fiecare sezon poate aduce surprize noi, poate aduce momente la care nu ne așteptam și concurenți care sunt gata să ne surprindă total. În acest sezon, am avut ocazia de a juriza din interiorul unui instrument muzical. Sper că nu ați ratat momentul J!

Evident că în acest sezon mi-au plăcut foarte mult cele 2 momente pentru care am apăsat butonul auriu și pe care abia aștept să îi revăd în finală.

Publicat: 30 mai 2020, 21:22 Autor: Maria Apostol Vedete
Tags:
Pe aceeași temă
×