Familia lui Mihai Petre, zdruncinată din temelii! La mijloc sunt acuzații de înșelătorie

Publicat: 23 sept. 2021, 10:46 Autor: Maria Apostol Vedete

Familia celebrului coregaf Mihai Petre este zdruncinată din temelii din cauza unui scandal. Cumnatul dansatorului, profesor la o școală de dans din Timișoara, este acuzat de înșelătorie. 

Familia lui Mihai Petre, zdruncinată din temelii

Mihai Petre, unul dintre cei mai cunoscuți dansatori din România, nu este singurul din familie care a fost înzestrat cu acest talent. Atât soția lui, care e și partenera sa de scenă, cât și cumnatul acestuia, Paolo Campigotto, are legături strânse cu lumea dansului.

Potrivit informațiilor venite pe celebra adresă [email protected], s-ar părea că bărbatul de origine italiană ar iubi foarte mult și banii, nu numai dansul. Cumnatul lui Mihai Petre ar fi profesor, dar și arbitru la clubul „Andance by Dance Star”, din Timișoara. Acolo unde ar desfășura o serie de activități controversate. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

 ”Petrecem mult timp în familie”

Chiar dacă sunt doi oameni extrem de solicitați, Mihai Petre și soția lui petrec foarte mult timp cu cele două fetițe pe care le au împreună.

Nu există o împărțire clară a responsabilităților. Probabil aș putea spune că balanța înclină spre Elwira. Și că ea face mai multe lucruri, dar sunt acolo să o ajut cu tot ce pot. Când ea pleacă cu cea mare, stau cu cea mică sau invers. Le ducem pe rând la școală. Dimineața când fac sport, le iau pe cele mici cu mine să facă și ele, e chiar foarte amuzant să le vezi cum repetă unele dintre exerciții. Petrecem cât de mult timp putem în familie, sunt momentele cele mai frumoase și nu vrem să le ratăm

 

Publicat: 23 sept. 2021, 10:46 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă