„Am făcut amor cu mama iubitei mele. Recent, mi s-a întâmplat ceva de-a dreptul straniu” – Povestea unui tanar confuz

Publicat: 14 nov. 2018, 14:38 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Un tanar a relatat pentru The Sun o intamplare care i-a cam schimbat viata.

Acesta a marturisit ca a facut amor cu mama iubitei sale. Intamplarea tragica i-a schimbat viata tanarului de 24 de ani care a comis o infidelitate tragica. Acesta a facut sex cu mama iubitei sale si acest lucru l-a costat. Destul de mult, dupa cum spune chiar el.

„Am avut o relație de scurtă durată cu mama iubitei mele. Eu am 24, iar ea 22. Relația cu mama ei a avut loc la începutul acestui an. Ea are 43. Am fost la ea pentru un weekend prelungit ca să o ajut în grădina. Iubita mea era plecată. După o zi grea, am încput să bem votcă.

Am făcut amor cu mama iubitei mele – o poveste reala

Ne-am uitat la un film, care avea scene fierbinți, și ne-a dus în stare. Am sfârșit prin a face sex. Ne-am bucurat amândoi de moment și ne-am mai întâlnit de câteva ori până s-a întors iubita mea. Ne-am dat seama de dezastru și am pus punct.

Dar de atunci am plătit de câteva ori pentru sex. Mă uit mereu la filme porno și am o ambiție să călătoresc în întreaga lume și să fac sex cu o femeie din fiecare țară pe care o vizitez. Acum, am realizat că am în gene dependența de sex”, a scris bărbatul pentru The Sun, care a descoperit că și tatăl său are o pasiune pentru femei.

Publicat: 14 nov. 2018, 14:38 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă
×