Alyssa Milano, dezvăluiri şocante despre coronavirus. Actriţa şi-a speriat fanii!

Publicat: 12 Aug. 2020, 10:42 Vedete
Alyssa Milano, dezvăluiri şocante despre coronavirus. Actriţa şi-a speriat fanii!

Alyssa Milano, cunoscută publicului din România din serialul „Farmece”, a vorbit despre lupta pe care a dus-o ca urmare a infecţiei cu COVID-19 şi spune că acum se confruntă cu căderea părului ca urmare a bolii.

Într-un videoclip postat pe Twitter, actriţa şi-a îngrozit fanii, ea şi-a periat părul pentru a arăta cum îi cad şuviţe întregi. „M-am gândit să vă arăt ce face COVID-19 cu părul vostru. Vă rog să luaţi acest lucru în serios”, a spus Alyssa Milano, pe Twitter.

Alyssa Milano, extrem de afectată de infecţia cu noul coronavirus

Alyssa a mărturisit că a avut amețeli, dificultăți de respirație și probleme la stomac.  Actriţa a fost diagnosticată cu Sars – Cov- 2 pe data de 2 aprilie 2020 și, spune ea, nu s-a simțit niciodată atât de bolnavă. Își pierduse și mirosul și gustul, a avut febră, dureri de cap și voma. După ce actrița și-a revenit, a spus că va dona plasmă pentru cei bolnavi.

„Totul mă durea, nu puteam respira, aveam dureri de cap teribile, vărsături, febră. Am crezut că voi muri. Simțeam că un elefant stătea pe pieptul meu. Nu puteam să respir. Am slăbit 4 kilograme în două săptămâni. Durerile de cap au fost oribile”, este o parte din mesajul actriței de pe Instagram.

26% dintre persoanele simptomatice s-au confruntat cu căderi ale părului

Deşi nu este un simptom pe lista oficială a autorităţilor, un sondaj recent arată că aproximativ 26% dintre persoanele simptomatice s-au confruntat cu căderi ale părului, relatează Mediafax citând CNBC News. Cercetătorii au descoperit ca „simptomele COVID-19 pe termen lung” sunt mult mai numeroase decât cele listate în prezent de autorităţi. Dr. Shilpi Khetarpal, dermatolog la Clinica Cleveland, a declarat că au existat un număr crescut de date privind căderea părului în cazul pacienţilor care au suferit de COVID-19.

„În general, există un decalaj de două până la trei luni între un eveniment stresant şi debutul căderii părului, motiv pentru care vedem aceşti pacienţi acum, la câteva săptămâni după ce simptomele COVID-19 au trecut”, a explicat Khetarpal.

Publicat: 12 Aug. 2020, 10:42 Vedete
Pe aceeași temă