Alla Klyshta a pozat sexy inainte de moarte! Acrobata de la Romanii au talent avea un trup senzational. Asta sa fie motivul nervilor iubitului?!

Publicat: 01 Jun. 2019, 16:52 Vedete

Cu cateva luni inainte sa moara, acrobata de la Romanii au talent, in varsta de 33 de ani, poza sexy. Imaginile au fost publicate pe internet.

Alla Klyshta a pozat sexy inainte de moarte. Acrobata de la Romanii au talent avea un trup senzational cu care se mandrea. Tanara in varsta de 33 de ani a reusit sa il farmece pe Mihai Petre cu dansul ei. Aceasta a venit la PRO TV cu un numar de hoola hoop.

Din pacate, nu a ajuns pana in finala concursului. Acum s-a aflat faptul ca Alla Klyshta a murit. Aceasta a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei, care ar fi inselat-o, dupa cum a lasat acrobata sa se inteleaga, in luna februarie 2019.

Alla Klyshta a pozat sexy inainte de moarte

In aceeasi luna in care a aparut la PRO TV, la Romanii au talent, Alla Klyshta a pozat sexy. Aceasta a realizat cateva imagini erotice, in costum de baie, blugi scurti si fara sutien. Cu toate ca sunt imagini cuminti, de promovare, e posibil ca imaginile sa il fi infuriat pe iubitul ei.

Tanara a publicat pozele sexy, in tinute sumare si pozitii atragatoare, pe contul ei de Facebook. Au fost postate in lunile februarie si martie 2019. In plus, pe langa imagini, tanara mai posta si mesaje ce par a fi adresate fostului ei iubit sau chiar ei, ca incurajare sa treaca peste deceptia in dragoste.

Acrobata de la Romanii au talent avea un trup senzational

„I can’t decide whether I’m a good girl wrapped up in a bad girl, or if I’m a bad girl wrapped up in a good girl. And that’s how I know I’m a woman!🥰📸👸🏻 (Nu pot decide daca sunt o fata buna deghizata in fata rea, sau o fata rea deghizata in fata buna. Dar asa stiu ca sunt femeie)”, scria Alla Klyshta in februarie 2019.

Alla Klyshta de la Romanii au talent, inselata de iubit? Declaratiile de la PRO TV spun tot!

„I am ever changing, evolving into the wilder version of myself. I have little rules but many morals, I will set my soul on fire to attain the things I love (Sunt schimbatoare mereu, evoluez in cea mai salbatica versiune a mea. Am mici reguli, dar multe principii, imi voi da foc sufletului meu pentru a obtine lucrurile pe care le iubesc)”, scria tot in februarie.

„Our eyes are always honest, they will always be telling the truth, even if you let mouth is telling a lie. If you looked into my eyes, would you see what’s inside? (Ochii nostri sunt onesti mereu, vor spune adevarul mereu, chiar daca iti lasi gura sa spuna o minciuna. Daca ai privi in ochii mei, ai vedea ce se ascunde in ei?)”

Alla Klyshta de la Romanii au talent, ucisa cu sange rece! Cum a fost gasit trupul fostei concurente de la PRO TV

Publicat: 01 Jun. 2019, 16:52 Vedete
Pe aceeași temă