Alina Vidican, decizie drastica la doi ani de la divortul cu Cristi Borcea: “Este barbatul vietii ei”

Publicat: 14 aug. 2018, 12:09 Autor: D. C. Vedete
Alina Vidican, decizie drastica la doi ani de la divortul cu Cristi Borcea: “Este barbatul vietii ei”

In toamna acestui an se implinesc doi ani de cand Alina Vidican si Cristi Borcea au decis sa mearga pe drumuri separate in viata. Recent, blonda a facut o marturisire care i-a socat pe apropiati.

In timp ce fostul sot si-a refacut viata amoroasa alaturi de Valentina Pelinel, care i-a daruit un fiu, Alina Vidican e decisa sa ramana o femeie singura, care vrea sa isi creasca mostenitorii cu demnitate. De curand, ea a facut o dezvaluire intima unor apropiati, carora le-a spus ca nu vrea sa auda de un alt barbat in afara de Cristi Borcea.

Alina nu vrea sa auda de alt barbat in afara de Cristi Borcea. El i-a cerut sa fie cat mai discreta, sa nu se afiseze cu altii, iar ea nu numai ca a acceptat, dar nici nu vrea sa auda de un altul. In plus, spune ea, nu vrea sa le dea senzatia copiilor pe care ii are cu Cristi Borcea ca tatal lor ar putea fi inlocuit de un alt barbat. Asa ca, prefera sa stea singura, sa se dedice familiei sale”, a declarat o sursa din anturajul blondei, potrivit wowbiz.ro.

Conform sursei citata mai sus, in secret, fostul actionar de la Dinamo este bucuros de hotararea Alinei Vidican si… ca “recompensa”, el e foarte darnic si atent la orice ar avea nevoie aceasta. Cea de-a doua sotie a lui Cristi Borcea se afla in Miami impreuna cu cei doi copii pe care ii au impreuna.

Alina Vidican, cea de-a doua soție a lui Cristi Borcea

Alina Vidican (n.: 24 martie 1984) a devenit soția lui Cristi Borcea pe 20 iunie 2011. Primul copil al cuplului s-a născut pe mai 2012. Fiul lor poartă numele: George Alexandru Borcea. Pe 24 iulie 2015 a venit al doilea copil: o fetiță. Ea se numește Gloria Elena Borcea. Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unei căsătorii de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo a fost încarcerat. Cei doi au decis să rămână în relaţii amiabile de dragul copiilor.

Primul mariaj al lui Cristi Borcea a durat în perioada dintre anii 1988-2011. Cu Mihaela Borcea, fostul şef de la Dinamo are trei copii: Patrik Borcea, Michael Angelo Borcea şi Antonia Melissa Borcea.

Publicat: 14 aug. 2018, 12:09 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă