Alina Eremia nu va mai cânta! O problemă medicală o forțează să renunțe la concerte

Publicat: 21 sept. 2021, 11:50 Autor: Maria Apostol Vedete
Alina Eremia nu va mai cânta! O problemă medicală o forțează să renunțe la concerte

Alina Eremia nu va mai cânta! Anunțul a fost chiar de către artistă, care a anunțat că este nevoită să ia o pauză vocală din cauza unor probleme de sănătate. 

Cântăreața a urcat pe scenă duminică, la evenimentul The Artist Awards, organizat în Craiova, deși avea o bronșită. Pentru că situația s-a mai agravat, ea a anunțat că urmează o perioadă de recuperare, în care se va afla în repaus vocal.

Alina Eremia nu va mai cânta

Alina Eremia s-a numărat printre artiștii care au avut multe concerte pe perioada verii. Însă organismul ei i-a transmis că are nevoie de o pauză. Cu toate astea, nu s-a oprit și a urcat din nou pe scenă în weekend, deși se lupta deja cu tusea și răgușeala. Acel efort i-a pus ”capac”, starea artistei s-a agravat, iar acum este nevoită să ia o pauză pe perioadă nedeterminată.

Artista a anunțat pe Instagram că se află într-o perioadă de recuperare, care implică repaus vocal. De asemenea, le-a explicat fanilor ei că nu a renunțat ușor, dar de data aceasta îi este imposibil din punct de vedere fizic să-și onoreze angajamentele.

Eu nu l-am luat niciodată în brațe pe ”nu mai pot”. Pentru mine nu există noțiunea de ”nu mai pot”. Asta până când devine o condiționare fizică. Am căpătat o bronșită de toată frumusețea”, le-a spus Alina Eremia fanilor ei.

Artista a mai ajuns recent pe mâna medicilor. Ea a recurs la operație la nas pentru că nu putea respira normal.

Aveam o deviație de sept obstructantă și o rinită cronică alergică. Foloseam picături de nas de 17 ani și deja apăreau diverse complicații. Nu puteam să respir, aveam migrene pentru că nu mi se oxigena creierul. A fost una din cele mai  bune decizii pe care le-am luat. Acum respir corespunzător și treaba asta mă ajută foarte mult în cântat”, a mărturisit aceasta.

Publicat: 21 sept. 2021, 11:50 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×