Alina Ceușan și-a pus implant mamar! Primele imagini cu noul bust al blondinei

Publicat: 29 Jun. 2021, 12:53 Vedete

Alina Ceușan și-a luat inima în dinți și a trecut pragul unei clinici renumite pentru a-și face o schimbare chiar destul de vizibilă: frumoasa blondină și-a pus implant mamar și le-a arătat utilizatorilor rezultatul final! Alina Ceușan este foarte încântată de rezultatul în urma intervenției.

Nu este prima oară când Alina Ceușan trece pragul medicului estetician pentru a-și face mici retușuri la nivelul corpului. De data aceasta, frumoasa blondină, care a făcut senzație în ”Asia Express” alături de prietena ei, Carmen Grebenișan, și-a luat inima în dinți și a mers la o clinică renumită pentru a-și remodela sânii! Alina Ceușan a optat pentru implanturile mamare, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Fericită că și-a făcut această intervenție, Alina Ceușan le-a arătat și le-a relatat urmăritorilor săi procedura prin care a trecut la clinica respectivă.

Atât Alina Ceușan, cât și Carmen Grebenișan au optat pentru intervenții estetice

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan s-au întors recent dintr-o experiență pe care nu o vor uita niciodată: competiția Asia Express. Cele două blondine și-au câștigat celebritatea muncind din greu și încercând să ofere publicului conținut de calitate și lucruri care ar putea să inspire. Sunt de top, iar frumusețea lor este incontestabilă, chiar și înainte ca acestea să apeleze la trucurile pentru înfrumusețare, care includ, evident, și operațiile estetice.

Șatene, brunete sau blondine, Carmen și Alina sunt acum ca două picături de apă, căci și vestimentar, dar și la înfățișare seamănă perfect. Alina Ceușan a fost cea care a vorbit despre operațiile estetice pe care le-a făcut, și anume o rinoplastie pentru că își dorea un nas mai feminin, susține ea, potrivit agentiadepresamondena.com. De asemenea, și Carmen Grebenișan și-a făcut un implant mamar și și-a mărit buzele.

Alina Ceușan, mămică pentru prima oară

În luna septembrie a anului 2020, Alina Ceușan a devenit mămică pentru prima oară. Fosta concurentă de la ”Asia Express” a adus pe lume un băiețel sănătos în jurul orei 04.00. După ce Alina Ceușan a trecut prin câteva momente dificile, având dureri tipice momentului nașterii, Carmen Grebenișan i-a fost alături, chiar și virtual, pentru a fi sigură că totul va fi bine.

”Alina naște în seara asta, pentru mine e ceva inexplicabil. Prietena mea cea mai bună să aibă încă un om în casă. S-a trecut la un total altă treaptă în viață, abia aștept să îl văd”, sunt o parte din mărturisirile pe care Carmen Grebenișan, prietena Alinei, le-a făcut atunci.

sursă foto: arhivă Ciao / Cancan, capturi Instagram Alina Ceușan 

Publicat: 29 Jun. 2021, 12:53 Vedete
Pe aceeași temă