Alina Ceușan a născut noaptea trecută! Ce a spus cea mai bună prietenă a ei: ”Pentru mine e ceva inexplicabil”

Publicat: 15 Sep. 2020, 11:04 Vedete

Alina Ceușan a născut noaptea trecută, la ora 04.00. Anunțul a fost făcut chiar de prietena ei cea mai bună, Carmen Grebenișan!

Familia Alinei Ceușan s-a mărit! Fosta concurentă de la ”Asia Express” a adus pe lume un băiețel sănătos, noaptea trecută, în jurul orei 04.00. După ce Alina Ceușan a trecut prin câteva momente dificile, având dureri tipice momentului nașterii, Carmen Grebenișan i-a fost alături, chiar și virtual, pentru a fi sigură că totul va fi bine.

”Alina naște în seara asta, pentru mine e ceva inexplicabil. Prietena mea cea mai bună să aibă încă un om în casă. S-a trecut la un total altă treaptă în viață, abia aștept să îl văd”, sunt o parte din mărturisirile pe care Carmen Grebenișan, prietena Alinei, le-a făcut.

View this post on Instagram

Twelve hours of labour, 1h of pushing, and a C-section later, I give you: baby Rock Tisha ? 15.09.2020, 4:44 ?my first words to him: "So it was you all this time, inside" ?✌? @reteaua.reginamaria

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on

Alina Ceușan și Raul Tișa au devenit părinții un băiețel

Alina Ceușan a anunțat spre sfârșitul lunii iunie că ea și Raul Tișa așteaptă un băiețel.

„Raul, avem un copil, this is real’ (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel. Cred că având în vedere faptul că vom avea un băiat e foarte important să fie acolo și să poată lua exemplu de la el în toate cele. (…)

Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el. Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm” la „ești aici”, sunt o parte din declarațiile vedetei pentru revista ELLE.

Publicat: 15 Sep. 2020, 11:04 Vedete
Pe aceeași temă