Alina Ceușan, chemată la tribunal! ”Reglare” de conturi între ea și un bărbat. Ce s-a întâmplat

Publicat: 21 Sep. 2020, 16:04 Vedete

Frumoasa Alina Ceușan va trebui să se prezinte peste o lună la tribunal, după ce a avut o problemă cu un bărbat care nu îi restituie un domeniu pe numele ei.

Încă din anul 2013, Alina Ceușan a încercat să recupereze un domeniu online cu numele său de la un bărbat din Târgu Mureș. După ce a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, s-a aflat că Alina Ceușan va trebui să se prezinte în fața instanței.

„Admite acţiunea civilă privind cererea formulată de reclamanta Alina Adriana Ceuşan în contradictoriu cu pârâţii SC. Human Hair SRL. Târgu Mureş şi Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică ICI Bucureşti. Obligă pe pârâta SC. Human Hair SRL să înceteze folosinţa numelui de domeniu www.alinaceusan.ro. Obligă pe pârâta Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică să transfere către reclamantă domeniul înregistrat sub numele www.alinaceusan.ro”, au decis magistrații, arată wowbiz.

În anul 2016, s-a înaintat în fața instanței o amânare a aplicării hotărârii judecătorești. Anul trecut, Alina Ceușan a depus o nouă cerere.

„Admite contestaţia privind tergiversarea procesului formulată de petenta C. A. A. în cadrul dosarului nr. 9144/320/2013 al Judecătoriei Târgu Mureş, având ca obiect obligaţia de a face. Dispune motivarea de îndată a sentinţei civile nr. 414 din 29.01.2016 pronunţată in dosar nr. 9144/320/2013 al Judecătoriei Târgu Mureş. Fără cale de atac”, au decis judecătorii.

Alina Ceușan, mămică pentru prima oară

În urmă cu o săptămână, Alina Ceușan a devenit mămică pentru prima oară. Fosta concurentă de la ”Asia Express” a adus pe lume un băiețel sănătos în jurul orei 04.00. După ce Alina Ceușan a trecut prin câteva momente dificile, având dureri tipice momentului nașterii, Carmen Grebenișan i-a fost alături, chiar și virtual, pentru a fi sigură că totul va fi bine.

”Alina naște în seara asta, pentru mine e ceva inexplicabil. Prietena mea cea mai bună să aibă încă un om în casă. S-a trecut la un total altă treaptă în viață, abia aștept să îl văd”, sunt o parte din mărturisirile pe care Carmen Grebenișan, prietena Alinei, le-a făcut.

Publicat: 21 Sep. 2020, 16:04 Vedete
Pe aceeași temă