Alina Ceușan, revoltată, după ce a născut: ”Ia, hai, fă pași”

Publicat: 18 Sep. 2020, 15:50 Vedete

În urmă cu trei zile, Alina Ceușan a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos. Tânăra mămică a născut la 4 dimineața, iar influencerița a povestit prin ce a trecut la spitalul privat unde a fost internată.

Pe rețelele de socializare, Alina Ceușan a postat și prima fotografie cu bebelușul, în timp ce îl ține în brațe, pe patul maternității. Totuși, un comentariu a stârnit revoltă în mediul online.

„Mă uit la story-urile tale non-stop de când ai născut, în 3 sferturi din ele ești singură. Unde e copilul? Că în afară de două trei selfie-uri prin care îi faci reclamă și publicitate, altceva nu am văzut. Nu înțeleg de ce voi, influencerii, vă înmulțiți!? Și așa nu aveți timp să vă creșteți odraslele. Asta e diferența dintre o mama influencer cu beșini și una fără. Prima se spală și se coafează din maternitate, a doua se spală în două săptămâni, dar își vede copilul crescând alături de ea, nu de personalul spitalului, bone s.a.m.d.p. Îmi plăcea de tine, dart e-ai transformat nasol. Păcat. Vă mănâncă faima și banii. Ai ajuns cam la nivelul Biancăi Drăgușanu”, i-a scris cineva.

Alina Ceușan a reacționat: ”Ia, hai, fă pași”

Alina Ceușan, luptătoare din fire, a reacționat dur la comentariul primit.

”Nu am înțeles? Am menționat ieri că Rock a fost la screening timp de două ore dimineața, în rest imediat după intervenție, când am ieșit din Terapie Intensivă, a fost tot cu mine zi- noapte, eu l-am schimbat, l-am alăptat, m-am pompat, lucru care ți-l pot confirma. Și chiar se mirau că nu îl dau pe secție. Dar nu înțeleg de ce te f*** pe tine grija, mai pe românește, că m-ai și enervat, unde e copilul, îl postez cât simt eu și chiar cred că l-am postat mult.

Diferența dintre o mamă influencer și una normal e că una influencer mai și postează (da, despre ce vrea ea, copil, lansarea de bijuterii a unei prietene, o brățară primită PENTRU copil, în fine, ce vrea ea), în rest, ambele își iubesc la fel de mult copilu. Și mama normal se machiază. Și mama normal postează DACĂ VREA. De la noi se AȘTEAPTĂ să facem asta. Și, ghici ce? O facem cu drag.

Comentariul tău e căcat, lasă-mă să-ți zic, pentru că nu cunoști realitatea și proiectezi tu una falsă în care, vezi Doamne, dacă pui ceva pe Instagram în care nu apare copilul, nu ai grijă de copil.

Ia, hai, fă pași, cum ar zice aluziva. Cum era: „Nu mai judecați o mama că stă pe telefon în parc, poate caută rețete pentru cel mic sau poate stă pe Instagram că are un minut pentru ea, tzatză bârfitoare ce ești”.

Primordial: nu a fost treaba ta unde e copilul meu. Punct. Că aleg să ți-l arăt e altceva. E un privilegiu pentru tine. Nu pentru mult timp, că-ți vei lua block”, a răspuns Alina.

Publicat: 18 Sep. 2020, 15:50 Vedete
Pe aceeași temă