Alina Ceușan, probleme cu poliția. Ce a pățit vedeta în trafic

Publicat: 29 Jun. 2020, 10:16 Vedete

Alina Ceușan a avut probleme cu poliția în urmă cu puțin timp. Oamenii legii au prins-o în trafic fără centură, iar toată întâmplarea a fost povestită de blondină pe rețelele de socializare.

Alina Ceușan urmează să nască, iar problemele nu îi dau pace. Deși are o burtică destul de mare, vedeta a fost la un pas de amendă din caza faptului că nu purta centură.

În acest stadiul al sarcinii, burtica vedetei începe să crească de la o zi la alta, iar din acest motiv blondina nu a mai putut să poarte centură la volan din cauza faptului că o deranja foarte tare. La un control de rutină al poliției aceasta a fost la un pas de o amendă uriașă.

Oamenii legi au pus-o pe vedetă să dovedească faptul că poartă un copil în pantece, iar aceasta situație a făcut-o pe vedetă să se amuze tare, dat fiind faptul că burtica este destul de evidentă.

După acest episod, vedeta a povestit totul pe rețelele de socializare.

”Fața mea când polițiștii mă întreabă dacă am vreo certificare care să dovedească că sunt însărcinată. Mămă, domnule, am un buric și două bețe în loc de picioare. Chiar crezi că sunt burgeri sau beri? Mă refer la faptul că cineva te-ar minți și ar fi însărcinată doar ca să nu poarte centura de siguranță mă uimește. Puratați-vă centura de siguranță dacă puteți, pentru mine tocmai a ajuns la lvl. care îmi deranjează burtica…( toată problema a fost, de fapt, în realitate)”, a scris Alina Ceușan pe Instagram.

Alina Ceușan și Raul Tișa vor avea un băiețel

”Raul, avem un copil, this is real’ (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel.

Cred că având în vedere faptul că vom avea un băiat e foarte important să fie acolo și să poată lua exemplu de la el în toate cele. (…)

Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el. Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm’ la „ești aici”, a declarat frumoasa blondină.

Publicat: 29 Jun. 2020, 10:16 Vedete
Pe aceeași temă