Alin Oprea a primit ”interzis„ la conturile bancare! ”A pus stăpânire pe toți banii, deși ea nu a muncit o zi”

Publicat: 16 Sep. 2020, 10:08 Vedete

Scandalul dintre Alin Oprea și soția sa parcă nu se mai oprește! După 22 de ani de căsnicie, cei doi au decis că este momentul să pună punct și să meargă pe drumuri separate.

Din ambele părți există acuzații dure între Alin de la Talisman și soția sa, Larisa, iar cearta dintre cei doi s-a mutat și pe micile ecrane, nu doar în instanță. Artistul trupei Talisman a făcut noi declarații despre situația în care se află. De asemenea, fiica artistului i-ar fi adresat cuvinte urâte, făcându-l să plângă, în direct.

Recent, Alin Oprea de la Talisman a primit ”interzis” la conturile bancare, astfel că acum nu are acces la niciun ban.

”Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele finaciare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul la toate conturile de bani, ale familei, până la urmă. Practic eu nu mai am acces la niciun ban din cei pe care I-am făcut în această viață și în această carieră. A pus stăpânire pe toți banii deși ea nu a muncit o zi pentru măcar un leu din acești bani”, a povestit Alin.

Ce se întâmplă cu averea lui Alin Oprea

Alin Oprea de la Talisman a vorbit în emisiunea ”Xtra Night Show” de la Antena 1 despre divorțul care a scandalizat România. Alin Oprea și soția se judecă în fața judecătorilor vis-a-vis de un partaj de peste un milion de euro, iar solistul de la Talisman vorbește despre situația celor șapte proprietăți ale sale, după divorțul de Larisa.

El a investit în șapte locuințe din România și străinătate: 2 apartamente în zona Carol, donate, 1 apartament cu 5 camere, donat, o garsonieră, donată. Pe Calea Călărașilor a fost vândut apartamentul cu 2 camere, iar din această vânzare 20.000 de euro au ajuns în conturile copiiilor, iar restul banilor au însemnat avansul pentru locuința din Londra.

Publicat: 16 Sep. 2020, 10:08 Vedete
Pe aceeași temă