5 alimente care te ingrasa chiar daca sunt sanatoase. Ce sa NU consumi zilnic!

Publicat: 16 Jan. 2017, 11:05 News 3
5 alimente care te ingrasa chiar daca sunt sanatoase. Ce sa NU consumi zilnic!

Galbenusurile de oua
Majoritatea specialistilor sustin ca ouale contin foarte mult colesterol, mai exact 186 mg la un singur ou. Multi medici, nutritionisti si antrenori de fitness o sa iti spuna sa reduci in special consumul de galbenusuri. Mai nou, exista si dovezi care spun ca ficatul produce mai putin colesterol in mod natural, daca noi il furnizam prin hrana. Isi regleaza singur cantitatea pe care o produce.

Conform studiilor, doar 30% dintre cei care au consumat mai multe oua intregi au avut nivelul colesterolului crescut usor. Ideal e sa abordezi totusi consumul de oua in functie de reactia organismului tau. Poti vedea si singur(a) cum te simti dupa ce ai mancat oua cu tot cu galbensuri mai des, pentru ca organismul iti comunica ce ii face bine si ce nu si prin reactii vizibile. Cel mai bine e sa iti faci totusi analize de toleranta alimentara.

Lactatele degresate
Lactatele sunt greu de digerat si contin de obicei destul de multe grasimi. Daca alegi variantele light, insa, nu inseamna ca silueta ta e in siguranta. Pentru a le da totusi gust, producatorii adauga in locul grasimilor scoase zahar, mult mai nociv pentru organism decat grasimea naturala din lactate. E valabil atat pentru iaurt, branzeturi, lapte dulce, cat si pentru inghetatele din iaurt cu fructe, asa numitele froyo. Suna mai sanatos, dar de fapt e tot o varianta de rasfat, care ar putea intra la categoria exceptii.

« Pagina anterioară

Publicat: 16 Jan. 2017, 11:05 News 3
Pe aceeași temă