Alexandru Ciucu ar fi încercat să cumpere cu bani iertarea Alinei Sorescu, pentru a renunța la divorț!

Publicat: 08 mai 2022, 17:35 Autor: Maria Apostol Vedete

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Apropiații celor doi susțin că designerul ar fi încercat să-i cumpere iertarea cu o sumă importantă de bani, însă artista nici nu a vrut să audă despre asta.

După 12 ani de căsnicie și mai multe semnale că relația lor scârțâie, Alina Sorescu a recunoscut într-un final că divorțează de Alexandru Ciucu. Despărțirea nu a fost ușoară, mai ales pentru că cei doi nu s-au înțeles în privința multor lucruri. Însă cel mai important pare să fie custodia celor două fetițe. Din câte se pare, designerul își dorește în primă fază ca cele mici să locuiască în vila lui din Pipera.

Cerință total de neacceptat de către cântăreață, care acum locuiește într-un apartament cu patru camere. Ea a declarat că este dispusă să lupte în continuare pentru fetițe!

În tot acest timp, apropiații cuplului au început să scoată la iveală detalii incredibile despre modul în care designerul a încercat să-și salveze căsnicia.

Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea. La început, designerul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte.

I-a propus tot felul de sume cu multe zerouri, dar artista a fost de neînduplecat. Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă. Nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei”, a mărturisit un apropiat al cuplului pentru fanatik.ro.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au întâlnit la momentul potrivit

Cei doi au format unul din cele mai închegate cupluri de la noi. Dar cum viața bate filmul, iată că și căsnicia lor a ajuns la final! Alina Sorescu a declarat la un moment dat faptul că atunci când s-a întâlnit cu Alexandru Ciucu și au decis să înceapă o relație, au vorbit foarte sincer încă de la început.

Ne-am întâlnit într-un moment potrivit, ne-am spus foarte clar ce voiam unul de la celălalt. Eu îmi doream să fiu împlinită din punct de vedere personal, iar el îşi dorea să îşi clădească o familie. Nu mă deranjează dacă se uită la alte femei, şi eu mă uit la bărbaţi frumoşi, asta nu înseamnă că îl înşel. De la a te uita la o femeie şi până la a înşela este cale lungă. Asta nu accept”, a mărturisit Alina Sorescu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Cei doi divorțează acum la tribunal, după 12 ani de căsătorie. Și asta pentru că nu se înțeleg în privința custodiei celor doi copii. Între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu este o diferență de vârstă de 10 ani. Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit o dată înainte de a începe relația cu Alina Sorescu.

Publicat: 08 mai 2022, 17:35 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×