Alexandru Arșinel se luptă cu ultimele puteri pentru a învinge boala care l-a răpus pe Victor Socaciu

Publicat: 17 aug. 2022, 12:14 Autor: Maria Apostol Vedete

După ce în urmă cu mai mulți ani au fost protagoniștii unei controverse privind implanturile la care au fost supuși, iată că Victor Socaciu și Alexandru Arșinel au ajuns să se lupte cu aceeași boală care, din nefericire, pe solistul folk l-a răpus în decembrie 2021. 

Familia a creat un ”scut” în jurul lui Alexandru Arșinel, după ce recent a fost transportat de urgență la spital, acesta fiind internat într-un azil. Nici măcar prietenii nu au acces la informații privind starea lui de sănătate.

Cu toate astea, sursele CANCAN.RO au aflat că starea de sănătate a actorului lui este extrem de delicată. Dar și că medicii refuză să ofere pronosticuri cu privire la șansele lui de supraviețuire.

Pe lângă celelalte afecțiuni cronice de care suferă, se pare că actorul a fost depistat și cu o infecție nosocomială. Care îi pune viața în pericol! Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Alexandru Arșinel și Victor Socaciu, victimele infecțiilor din spital

Victor Socaciu și-a petrecut ultimele șapte săptămâni din viață în spital. Artistul a suferit în trecut un transplant de rinichi și avea mai multe probleme de sănătate, iar în aprilie fusese diagnosticat cu COVID. În spital însă a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic.

A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea un post-COVID, acumula pleurezie, lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj. Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni”, a povestit Brândușa Simion citată de Digi24.

Ne asumăm când avem intervenții. Se știe că în spitale sunt bacterii. Am vorbit chiar înainte să se interneze, cum a zis și Brândușa, vorbeam despre videoclipul piesei pe care a scos-o și vorbeam de niște planuri. Nu se gândea nimeni la așa ceva”, a mărturisit Ana-Maria Socaciu, fiica lui Victor Socaciu.

A avut simptome, dar nu așa de grave, a fost internat și a răspuns la tratament foarte bine, doar că plămânii au fost afectați și s-a ales cu această pleurezie”, a mai spus Ana-Maria Socaciu despre perioada în care tatăl ei a avut COVID.

 

Publicat: 17 aug. 2022, 12:14 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă