Alexandra Stan, surprinsă complet goală în timp ce dansa! Imagini interzise cardiacilor!

Publicat: 16 Dec. 2019, 15:57 General

Imagini scandaloase +18 cu Alexandra Stan! Artista a fost surprinsă complet goală în timp ce dansează!

Alexandra Stan a fost surprinsă în ipostaze indecente, iar acum imaginile au apărut pe internet! Deja, imaginile sexy cu artista au devenit virale.

Cântăreața s-a filmat în timp ce dansa lasciv, complet dezbrăcată! Cu trupul suplu și mișcări sexy, Alexandra Stan a încercat să își impresioneze iubitul cu aceste imagini, dar au ”scăpat” pe internet.

Alexandra Stan, mesaj tranșant, după imaginile apărute pe internet cu ea goală pușcă. Intră în GALERIE pentru a vedea imaginile WOW!

”Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranța, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles. Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de “disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit”. Oare chiar așa să fie? Mai ciudat mi se pare faptul că “acuzele” vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică. (…)

Suntem în 2019, am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și @beyonce. Sunt free să postez ce vreau, deal with it. Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy. Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independența, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi. Noi, femeile…noi, artiștii…noi, persoanele din muzică din România. Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea”, a spus inițial Alexandra Stan.

Alexandra Stan a fost surprinsă goală. Cum au reacționat internauții

”Hei! Un mic mesaj pentru cei care au văzut ultimele ”știri” cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu. Subiect închis”, este mesajul postat de Alexandra Stan.

”Am admirat și noi cadoul – nu ne-au deranjat imaginile . Poți să mai încerci o dată – nu ai fost foarte naturală :D”, ”Păi dacă era pentru iubitul tău… cum au apărut pe Internet? 🧐🤷🏻‍♀️”, sunt o parte din mesajele primite pe Instagram.

Sursă foto: Cancan

Publicat: 16 Dec. 2019, 15:57 General
Pe aceeași temă