Alexandra Stan, in sanii goi pe strada! Cantareata s-a dezbracat pentru o poza topless

Publicat: 30 Jun. 2019, 18:15 Vedete

Cantareata care nu a mai scos o piesa buna de cativa ani si care s-a despartit de jumatate de ani de iubit, a reusit sa socheze.

Alexandra Stan apare in sanii goi, pe strada. Cantareata care s-a cam plafonat in ultimii ani e decisa sa revina in atentia publicului. Dupa despartirea de iubitul ei, cu care a avut o relatie de peste 4 ani, Alexandra Stan s-a remutat in Bucuresti.

Artista are de gand sa isi resusciteze si cariera muzicala. Pana cand scoate piese noi – spera ea, hituri – Alexandra Stan apare in sanii goi, pe strada. Imaginea a fost realizata departe de ochii curiosilor, dar cu toate astea exista posibilitatea ca cineva sa o fi vazut.

Alexandra Stan s-a despartit de iubitul ei, Bogdan. Ce a dus la ruptura dintre cei doi

Alexandra Stan, in sanii goi pe strada

In ultimele luni, artista a publicat o serie de imagini sexy cu ea. Fie topless, fie in lenjerie intima, Alexandra Stan incearca sa isi mentina fanii intresati de ea. Prin fizic, daca prin muzica nu a mai reusit de cand si-a facut iubit.

Alexandra Stan o imita pe Antonia! Cum incearca artista sa atraga atentia asupra ei. Daca la Antonia a mers… de ce nu?!

Imaginea a fost publicata pe contul ei de Facebook, alaturi de linkul noii sale piese – ‘I think I love it’. Fanii au apreciat imaginea, dandu-i peste 6,500 de likeuri si zeci de comentarii. Din pacate, nu toti fanii ei din Romania au apreciat poza.

  • „Ce frumos. Esti o femeie adevarata ce aduce cinste familiei aratând țâțele in public si incercând sa iși atraga fani prin pornografie , ești cu adevarat o alta retardata din muzica romaneasca cu creer iog si considerând ca o țâță aduce mai multi fani decat o piesa bună… Dute frate la cei de la Red Tube si apucate de treaba , ai un viitor stralucit „, i-a scris un fan.
  • „Dacă altceva mai bun de promovat nu ai!?Din pacate asta promoveaza Romania, cu asta ieșiti voi astea ca tn in evidență…..mai mult nu merge motorasu…”
  • „Să moara Franta, numai cu țățele la vedere stai, măcar de ai avea ceva dar alea 2 căpșunele sunt atat de mici ca pata aia de culoare ti’a acoperit tot sânul Alexandro”
  • „Macar daca ai avea o forma ceva merita sa postezi , dar așa eu zic că ai făcut o greșală 😂 voi părea rău , până și o boraca de 14 ani are țâțele mai mari că ale tale 😂 și merge cu ele astupate și nu se arată cu ce are 😂😂”
  • „Un film pentru aduti cand?????????”
  • „Altceva mai sti ca de cântat nu te-am mai vazut sa mai scoti ceva”

Adio bomba-sexy! Alexandra Stan a luat proportii. Solista s-a ingrasat peste masura, iar fanii au taxat-o. Cum a ajuns sa arate

Publicat: 30 Jun. 2019, 18:15 Vedete
Pe aceeași temă