Alex Velea și Antonia au luat măsuri de siguranță, după scandalul cu Fulgy! Celebrul cuplu este protejat de bodyguardul VIP-urilor

Publicat: 21 iun. 2021, 11:21 Autor: Andreea Voicu Vedete

Alex Velea și Antonia și-au luat măsuri de singuranță, după ce Fulgy, fiul Clejanilor, i-a amenințat atât pe ei, cât și familia. Recent, celebrul cuplu a luat decizia de a angaja bodyguarzi pentru protecția întregii familii!

Potrivit Cancan, Alex Velea și Antonia și-au luat măsuri de siguranță, astfel că au angajat bodyguarzi pentru securitatea familiei lor. Nu au stat indiferenți în fața amenințărilor pe care le-au primit, așa că în prezența familiei lor se află acum Roger Bogdan și Vali Afganu’, sportivi care sunt trup și suflet alături de familia artistului celebru. Experiențele celor doi sunt foarte cunoscute în lumea mondenă, Alexandra Stan fiind chiar una dintre persoanele din media care au apelat la astfel de servicii.

Roger Bogdan, cunoscut drept bodyguard-ul VIP-urilor, este responsabil cu securitatea în mai multe localuri de lux din București. De asemenea, bărbatul este și instructor și expert în Arte Strada, potrivit sursei citate. De mult timp, între familia lui Alex Velea și Roger Bogdan există o relație sinceră de prietenie, mai ales că se întâlnesc și la sala de forțe!

“În această perioadă stăm cu copiii, facem antrenament… ne-am luat o bandă. Alex face mai mult cardio. Mă bucur că el m-a făcut să fiu pasionată de sport. Am zis că e genetic, că sunt ok, că arăt bine. După am înaintat în vârstă și am văzut că nu e chiar așa, că trebuie să mă duc la sală”, a spus frumoasa artistă, la ProSport Live, mai demult.

Alex Velea, reacție dură la adresa Clejanilor

După declaraţiile lui Ioniţă de la Clejani, Alex Velea a avut o reacţie tranşantă şi vizibil deranjat de faptul că toată situaţia se „muşamalizează” a făcut un apel către aceştia să îl salveze pe Fulgy.

”Suntem alături de Familia ”Clejanilor” care a fost forțată de împrejurări să-și denunțe și să-și interneze copilul la Spitalul clinic de Psihiatrie. Nici nu vreau să-mi imaginez ce este în sufletul unor părinți aflați în situația de a spune că toate greșelile, injuriile și aberațiile fiului lor sunt doar o ”strategie de marketing”. #salvatilpefulgy”,  este mesajul postat de Alex Velea și Blvck Matias.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 21 iun. 2021, 11:21 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă