Reacția lui Cătălin Măruță, după ce Alex Velea a dat de înțeles că prietenia lor s-a rupt! ”Peste ani, o să ne amintim de toate…”

Publicat: 18 iun. 2021, 11:53 Autor: Andreea Voicu Vedete

Recent a fost pornită o discuție aprinsă, dar nu directă, între artistul Alex Velea și prezentatorul TV Cătălin Măruță, după ce omul de televiziune ar fi vorbit urât în cadrul emisiunii pe care o prezintă despre familia cântărețului.

Pentru a-și ”spăla păcatele”, celebrul prezentator TV a scris un mesaj pe rețelele de socializare prin care transmite că în prietenie este ”ca-n fotbal”: există și momente de tensiune, dar într-un final, toți își strâng mâna. În dreptul mesajului pe care l-a scris, soțul Andrei a încărcat și câteva fotografii alături de artist.

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends#nohardfeelings”, a scris Cătălin Măruță pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Maruta (@catalin_maruta)

Ce a spus Alex Velea: „L-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam”

Iubitul Antoniei a fost invitat recent la podcastul lui Speak acolo unde a avut o reacţie acidă de adresa lui Măruţă. Celebrul cântăreţ a explicat faptul că nu înţelege de ce el şi viitoarea lui soţie sunt implicaţi fără voia lor în discuţii care îi denigrează.

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam”, a mărturisit Alex Velea.

De la ce ar fi pornit scandalul între cei doi

Iubitul Antoniei a povestit că între el și Cătălin Măruță a fost vorba de un conflict mai vechi, ba chiar la un moment dat prezentatorul ar fi făcut paşi spre o împăcare cu artistul.

„A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a mai spus Alex Velea, în podcastul lui Speak.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video youtube

Publicat: 18 iun. 2021, 11:53 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă