Alex Pițurcă a înșelat-o pe Cristina ICH?! Cum a fost surprins înaintea ”divorțului”

Publicat: 23 Nov. 2019, 11:17 Vedete

Cristina Ich i-a spus adio lui Alex Piţură, la o lună de când au devenit părinţi. Vestea uimitoare pentru fani a fost dată pe reţelele sociale chiar de proaspăta mămică.

Cristina Ich nu s-a sfiit să recunoască faptul că părinţii ei i-au dat, la un moment dat, anumite sfaturi înţelepte, pe care ea, însă, le-a ignorat.

Noroc cu Noah în viaţa mea, în rest nimic bun. Stare civilă: singură. Şi aşa sper să rămân. Aplauze – circul ieftin s-a terminat. Oricum avea final. Nu e o glumă, am tras mult să fiu ok, dar când nu ai cu cine, nu ai. Aşa că, fetelor, când porniţi la drum să vă asiguraţi că persoana de lângă voi este ceea ce trebuie. Aşa este când nu-ţi asculţi părinţii. Dacă intri în tărâţe te mănâncă porcii„, este mesajul transmis de Cristina Ich pe Instagram.

Despărţirea dintre Cristina Ich şi Alex Piţurcă are loc la doar o lună de când în viaţa lor a venit micuţul Noah Alexandru. Cristina Ich a avut o naştere cu probleme, însă acum şi-a revenit şi atât ea, cât şi băieţelul sunt bine.

Până la acest moment au existat mai multe speculații cum că Alex Pițurcă a fost văzut în prezența unor domnișoare, la diverse petreceri, chiar și-atunci când cristina ICH se pregătea să aducă pe lume primul ei copil. CANCAN.RO a relatat un astfel de episod.

Publicat: 23 Nov. 2019, 11:17 Vedete
Pe aceeași temă