Alex Bodi și rusoaica Daria Radionova au petrecut Crăciunul la Londra. Ce cadou de neuitat a primit afaceristul

Publicat: 28 dec. 2021, 11:16 Autor: Maria Apostol Vedete

După ce anul trecut a petrecut Crăciunul în România, iată că acum Alex Bodi a ales să meargă la Londra, acolo unde îl aștepta iubita lui rusoaică, dar și cel mai bun prieten. Afaceristul a primit cu această ocazie un cadou de neuitat!

Odată ajuns la Londra, acesta a împărțit cadouri prietenilor. Mai mult, a fost chiar ziua unuia dintre ei, iar Alex a onorat invitația. A și primit cadouri, iar cel mai frumos pare a fi invitația făcută de patronul echipei de fotbal West Ham United, la meciul cu Sounthampton (scor 2-3).

Alex Bodi și Daria Radionova nu au ratat momentul și s-au fotografiat în tribună, extrem de zâmbitori. ”David Sullivan, patronul clubului West Ham United, ne e prieten și ne-a invitat la meci, iar după aceea la o masă de Crăciun”, a dezvăluit Alex Bodi, pentru CANCAN.RO.

Să zicem că a fost un Crăciun liniștit, intim, în compania unor prieteni apropiați. Am făcut cu toții cadouri, atmosfera a fost frumoasă. A fost și ziua prietenului meu cel mai bun”, a mai spus ”Musculosul”. Mai multe detalii găsiți AICI.

Alex Bodi, la un pas să se căsătorească din nou

În primăvara acestui an, înainte să se despărtă de rusoaică, Alex Bodi anunța că are planuri mari. Și a spus că după ce va scăpa de problemele cu legea se gândește la căsătorie. La momentul respectiv, Daria Radionova părea că a reușit să îl cucerească definitiv. Nu au ajuns, însă, până în acel punct, despărțindu-se cu scandal.

Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a declarat Alex Bodi.

 

Publicat: 28 dec. 2021, 11:16 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă