Alex Bodi și-a etalat accesoriile de sute de mii de euro la restaurant!

Publicat: 07 ian. 2022, 11:06 Autor: Maria Apostol Vedete

Alex Bodi a lăsat în urmă un an chiar încărcat, cu bune, cu rele, iar pentru următorul și-a propus o serie de schimbări. Viața sentimentală îi este în roz, după împăcarea cu Daria Radionova, iar treburile nu par să îi meargă prost, în ciuda pandemiei.

La Londra și în Franța, în stațiunea de schi Courchevel, a petrecut Alex Bodi Crăciunul, apoi Revelionul. Și alături a avut-o pe Daria Radionova, dar și prieteni comuni. Dar s-au dus zilele de petrecere, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu a revenit cu picioarele pe pământ.

Un nou an, pe care și-l dorește mai bun, așa că în primele zile și-a dat întâlniri. CANCAN.RO l-a surprins pe ”Musculos” la Mandaloun, unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Capitală, unde a luat masa cu un amic. Timp în care, cu siguranță, au vorbit și despre planuri de afaceri.

Sacou, maletă, blugi. Așa a apărut Alex la întâlnire, dar avea să impresioneze cu piesa de rezistență, ceasul Audemars Piguet Royal Oak Offshore, unul de referință din colecția lui uriașă. A coborât dintr-un Lamborghini Ursus Mansory Venatus, bolidul său de sute de mii de euro, tras la bordură și, în doar câte clipe, a dat cu ochii de amicul care venea în întâmpinare. S-au salutat, apoi s-au retras în restaurant, la o masă. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 07 ian. 2022, 11:06 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă