Alec și Hilaria Baldwin au devenit părinți în secret

Publicat: 02 mart. 2021, 13:57 Autor: Elena Vedete
Alec și Hilaria Baldwin au devenit părinți în secret

Hilaria și Alec Baldwin au devenit părinții unui fiu, Eduardo, cu 6 luni în urmă. Hilaria și actorul mai au împreună patru copii, o fiică și trei fii, Carmen (7 ani), Rafael (5 ani), Leo (4 ani) și Romeo (2 ani). Recent, însă, perechea și-a mărit din nou familia.

Hilaria Balwin, în vârstă de 37 de ani, a făcut publică o fotografie în care apare alături de cei șase copii – Edu, Romeo, Leonardo, Rafael, Carmen, și nou născutul.

Hilaria nu a vorbit, însă, despre identitatea bebelușului, ci doar a scris ”7” în dreptul imaginii, iar o sursă apropiată acesteia a dezvăluit pentru revista People că ea și Alec sunt acum părinții a șase copii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Hilaria a născut cel de-al cincilea copil al cupului în luna septembrie

Hilaria, soția actorului Alec Baldwin, a născut la începutul lunii septembrie a anului trecut, al cincilea copil al cuplului. Bebelușul a venit pe lume după ce aceasta s-a chinuit mult timp să devină mamă, timp în care a pierdut două sarcini.

”Am născut noaptea trecută. Este perfect şi nu putem fi mai fericiţi”, scria atunci Hilaria pe Instagram, alături de o fotografie în care apare împreună cu soţul ei şi cu nou-născutul.

Deocamdată, însă, nu se știe nici numele bebelușului nr. 6 și nici dacă a fost adoptat ori născut cu ajutorul unei mame surogat.

Hilaria, în vârstă de 37 de ani și Alec Baldwin, de 62 de ani, sunt căsătoriţi de 11  ani, mai au o fată şi patru băieţi – Carmen, în vârstă de 7 ani, Rafa, în vârstă de 5 ani, Leo, în vârstă de 3 ani, Romeo, în vârstă de 2 ani și Edu, de șase luni. De asemenea, actorul mai are o fiică din căsnicia anterioară, cu Kim Bassinger, pe nume Ireland.

Sursa foto: Hilaria Baldwin Instagram

 

Publicat: 02 mart. 2021, 13:57 Autor: Elena Vedete
Pe aceeași temă