Aeroportul din Sibiu a fost evacuat de urgenta! Substanta necunoscuta i-a scos afara

Publicat: 26 Jul. 2018, 18:47 Life

Aeroportul International Sibiu a fost evacuat.

Aeroportul din Sibiu a fost evacuat de urgenta din cauza unui miros intepator. Purtatorul de cuvant al AIS, Alexandra Pcurar, a anuntat ca din cauza unei substante care s-ar afla in perimetrul aeroportului, ce degaja un miros intepator, aeroportul va fi evacuat.

Reprezentantii AIS spun ca evacuarea terminalului de pasageri di naeroport s-a facut din cauza degajarii unui miros insuportabil al unei substante necunoscute. Dupa toate acestea, traficul aerian nu a fost afectat la AIS, potrivit purtatorului de cuvant al aeroportului.

„Din primele informatii, se pare ca este vorba despre o substanta necunoscuta emanata in aeroport, fara victime. Intervine Detasamentul Sibiu cu autospeciale de interventie pentru cercetarea si identificare substantei.”, a anuntat reprezentantul ISU Sibiu, relateaza Agerpres.

Prefectul judetului Sibiu, Adela Muntean, a criticat conducerea AIS si cea a Consiliului Judetean care gestioneaza securitatea aeroportului, intr-o sedinta a Colegiului Prefectural.

Cu toate acestea, incidentul cu mirosul intepator si evacuarea rapida nu a fost singurul neprevazut de reprezentantii AIS. In luna martie, doua persoane care au patruns in incinta aeroportului au escaladat gardul de protectie, in apropierea remizei de pompieri, la arpoximativ o jumatate de kilometru de zonele destinate pasagerilor sau aeronavelor.

Sursa: stirileprotv.ro

Publicat: 26 Jul. 2018, 18:47 Life
Pe aceeași temă