Adriana Bahmuţeanu, dezvăluire cutremurătoare: „Am stat trei săptămâni pe pat de cărămizi. Mă ridicam și cădeam”

Publicat: 12 aug. 2020, 09:41 Autor: Elena Vedete
Adriana Bahmuţeanu, dezvăluire cutremurătoare: Am stat trei săptămâni pe pat de cărămizi. Mă ridicam și cădeam

Viaţa Adrianei Bahmuțeanu  fost presărată cu multe momente extrem de dificiel. Cunoscuta jurnalistă şi-a revenit, de fiecare dată, demonstrând că este o femeie puternică. Însă, niciun moment greu nu a marcat-o atât de profund precum pierderea copilului său.

Adriana Bahmuțeanu a povestit la Antena Stars prin ce dramă a trecut în urmă cu 11 ani, când un medic a încurajat-o să rămână însărcinată, deși suferea de o boală cruntă – fibrom uterin, din cauza căreia o sarcină nu era posibilă.

„De fapt, mai mult decât atât, era un doctor care voia să fie pus șef peste o clinică sau un spital… Pentru că eu aveam o problemă de sănătate nu ar fi trebuit să rămân gravidă. Cu fibrom uterin nu e indicat să rămâi gravidă pentru că el crește odată cu sarcina. Dar acest doctor, pentru că se vedea șef și pentru că fostul meu soț era mare smecher în politică la vremea aceea, s-a gândit că o să-l propulseze fostul meu soț să ajungă șef. Și mi-a spus că – Da, poți să rămâi gravidă. Poți să faci un copil, te ajut eu – . Fibromul meu a crescut, s-a făcut mai mare decât sarcina și a expulzat copilul. Un caz de malpraxis. În mod sigur face la fel și cu alți oameni”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuţeanu: „Am stat la Maternitatea Polizu trei săptămâni pe pat de cărămizi,

Astfel că, în iunie 2009, fiul Adrianei Bahmuțeanu şi al lui Silviu Prigoană a pierit la doar trei săptămâni de la naştere. Băiețelul s-a născut prematur și a cântărit doar 900 grame la venirea pe lume.

„Vreau să vă spun că după ce l-am născut pe Eduard… cu Eduard am stat vreo 6 luni cu perfuzia pe lustră… După ce am născut nu mai puteam să merg. Făcusem atrofie musculară și aveam nevoie de două persoane care să mă ajute, mă ridicam și cădeam. Mi-a fost mai ușor să trec peste asta pentru că aveam deja un copil. Și a trebuit să-mi găsesc resursa interioară să depășesc momentul.

Am stat la Maternitatea Polizu trei săptămâni pe pat de cărămizi, pentru că trebuia să stau complet la orizontală, să nu mă mișc. Doctorii de acolo au făcut tot ce se putea face, doctorul care m-a îngrijit în timpul sarcinii, nu”, a mai dezvăluit Adriana Bahmuțeanu.

Publicat: 12 aug. 2020, 09:41 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă