N-ai fi crezut! Adriana Bahmuțeanu a ținut doliu doi ani, după căsnicia cu Silviu Prigoană

Publicat: 04 Mar. 2020, 08:51 Vedete

Adriana Bahmuțeanu a ținut doliu! Vă vine să credeți sau nu, însă omul de televiziune Adriana Bahmuțeanu a reușit să treacă peste căsnicia cu Silviu Prigoană ținând…doliu!

Pare de necrezut, însă cea care i-a dăruit doi copii lui Silviu Prigoană a ținut doliu sufletește după căsnicia pe care a avut-o cu acesta. Adriana Bahmuțeanu a povestit acest lucru în emisiunea ”Răi da Buni„ de pe Antena Stars.

Astfel că vedeta a ținut rânduiala bisericească așa cum trebuie și chiar a făcut și colivă. Ea a ajuns să facă acest lucru, după ce o amică de-ale jurnalistei i-a recomandat acest lucru. A ajutat-o să se ridice, după ce a avut parte de decepția în dragoste. Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost în ”top” cu divorțul lor, căci au înregistrat nu mai puțin de 80 de procese și plângeri penale.

“Este normal să ții doliu. Dacă nu ții, dacă nu-ți plângi relația, dacă nu-ți strigi durerea, nu poți să te echilibrezi. Eu am făcut și terapie și nu îmi e rușine să recunosc. Am făcut foarte multă dezvoltare personală și asta m-a ajutat. Eu am simțit nevoia să-mi plâng durerea și nefericirea și să analizez de ce s-a întâmplat așa, ce ar fi putut să fie bine, de ce nu a fost, iar acum văd altfel lucrurile, văd altfel relațiile, văd altfel viața în general”, a spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit Cancan.

Adriana Bahmuțeanu a avut probleme de sănătate: ”Aveam risc de deces”

E o cumpănă, dar m-a ajutat Dumnezeu. Aveam risc de deces dacă mai întârziam două zile. Acum cântați-mi Prohodul. A fost o situație de urgență, iar doctorii nu s-au așteptat să dureze șase ore. Mi-a salvat viața medicul, vorbesc serios, s-a chinuit să-mi repare nu numai peretele abdominal, ci și intestinele.

Am avut noroc de la Dumnezeu. Azi-noapte m-au spălat de două ori… A venit mama să mă vadă. Acum a trecut cumpăna de tot, am recomandare să încep să mă mișc, am și mâncat. Voi relua ușor, ușor, activitățile. Trebuie să merg la kinetoterapie, acest perete abdominal pe care l-a refăcut trebuie să se dezvolte. Acum sunt pe perfuzii și calmante”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

 

Publicat: 04 Mar. 2020, 08:51 Vedete
Pe aceeași temă