Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu Nikos Papadapoulos: ”Este extrem de gelos”

Publicat: 20 Jul. 2020, 15:11 Vedete
Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu Nikos Papadapoulos: ”Este extrem de gelos”

Adriana Bahmuțeanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Nikos Papadapoulos. Fosta prezentatoare tv a ”dat din casă” și a povestit lucruri nemaiștiute despre relația cu artistul grec.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Bahmu a povestit despre relația sa de iubire, care, uneori, se consumă la distanță.

”Este gelos, dar nu mai stau să dau explicații unde am fost și ce am făcut. Mă mai întreabă unde merf și ce fac, dar noi suntem mereu în contact. Dar nu există să mi se impună să nu fac ceva, e bine să ne informăm”, a spus Adriana Bahmuțeanu, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Dacă partenerul său este gelos, despre ea Adriana spune că nu mai cunoaște de mult acel sentiment.

”Eu nu aș putea să fiu geloasă, pentru că în anii ăștia, când oamenii nu știau că suntem împreună, am văzut multe. Una a venit și l-a pupat pe gură, o fană, asta e. Am încredere în mine și nu sunt geloasă. Noi avem o relație monogamă, iar când ne vom plictisi, ne vom spune și gata”, a mai precizat Bahmu.

Întrebată dacă are planuri de nuntă, vedeta a răspuns: ”Eu nu știu ce vrea el, dar eu pe viitor mă văd pe mine, pun preț pe mine. Mă văd înconjurată de prieteni și familie, atât. În ultima vreme m-am gândit că cea mai importantă persoană pentru mine sunt eu”.

Cum s-au cunoscut cei doi

“Ne ştim de vreo trei ani, dintr-un cerc de prieteni. Mai precis, ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun. Anul trecut, când am stat şase ore în operaţie, a stat după mine prin spital. Se gândea să nu păţesc ceva. Mama îl cunoaşte, râd de amândoi că nu se înţeleg, ea nu ştie engleză. Îi place cum cântă. Cu copiii mei se comportă foarte frumos. Îi lua de la şcoală, îi ducea. Toată Şcoala 150 îl iubeşte pe Nikos, el e foarte prietenos, mai ales cu copilaşii. Are şi el un fiu de aproape 20 de ani, îl cunoaştem, totul e bine până acum”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru Click!

Publicat: 20 Jul. 2020, 15:11 Vedete
Pe aceeași temă