Adevăruri nespuse despre relația Ancăi Serea cu Adi Sînă. S-au făcut presiuni mari ca să formeze un cuplu!

Publicat: 14 Oct. 2021, 11:28 Vedete

Adevăruri nespuse despre relația Ancăi Serea cu Adi Sînă. Chiar dacă sunt împreună de aproape un deceniu, puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi. 

Anca Serea a rămas văduvă în 2010, după ce soțul ei de la acea vreme, afaceristul Filip Poplingher, a fost răpus de o boală cruntă.

La un an distanță, prezentatoarea TV a încercat să se întoarcă la o viață normală. Mergea de două ori pe săptămână într-un pub de karaoke de pe Strada Lipscani, din Capitală, unde se distra. Nu singură, ci însoțită de unul dintre partenerii de afaceri ai fostului soț.

Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că bărbatul, pe lângă faptul că îi devenise prieten, încerca să-i intre în grații, dar fără succes. Interesul arătat nu se știe dacă era legat de averea pe care vedeta o moștenise în urma decesului partenerului ei, sau doar de frumusețea ei. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Anca Serea a avut nevoie de consiliere psihologică

Mamă eroină pentru șase copii minunați, Anca Serea a aflat că nu mai poate rămâne însărcinată, așa cum și-ar fi dorit. Colac peste pupăză, după ce a aflat că are probleme de sănătate, sufletul i-a fost răvășit de o altă veste. Fiul ei cel mare a ales să plece la studii în străinătate.

”A fost foarte greu pentru mine. Nu am avut neapărat sindromul cuibului gol pentru  el a fost un băiat foarte deștept și a știut   pregătească dinainte… El a fost genul de copil care nu ieșea din casă… nici la 16 ani, nici la 17… nu ieșea deloc…

Și, înainte de BAC, s-a mutat într-un apartament pe care-l aveam noi, și am înțeles așa….

Am mers la un specialist care m-a ajutat oarecum treptat… dar e greu… grijile, faptul  nu e acasă, faptul  nu pot -i gătesc, nu neapărat mi fac probleme  până la urmă este cum o vrea Dumnezeu… face totuși 20 de ani, nu mai e copil, e mare”, a declarat Anca pentru CIAO.RO.

 

 

Publicat: 14 Oct. 2021, 11:28 Vedete
Pe aceeași temă