Anca Serea și Adi Sînă sunt milionari în euro? Ce investiție fabuloasă au făcut

Publicat: 12 oct. 2022, 10:43 Autor: Camelia Vedete

Mulți ar putea crede că Anca Serea și Adi Sînă sunt milionari în euro. Dovada o face cea mai recentă investiție făcută de cei doi. Aceștia și-au cumpărat o vilă care valorează jumătate de milion de euro!

Anca Serea și Adrian Sînă au decis să se mute într-o casă mai mare, tot în Pipera, la distanță mică de vechea locuință.

Pentru că cei șase copii au crescut, au căutat o casă mult  mai mare și au găsit-o la valoarea de 500.000 de euro! Anca și Adi au vândut vechea vilă, iar deocamdată sunt în etapa de renovare, anunță click.ro.

Au fost vecini cu Smiley și Gina Pistol

Aceștia au mai locuit în trecu în Cernica, în Cartierul Black Swan, unde i-au avut vecini pe Smiley și Andreea Bănică. În toamna anului 2019, Anca Serea și Adrian Sînă au decis să facă o relocare importantă,

Din Cernica, Anca și Adi s-a mutat în Pipera, într-o casă la fel de mare, iar cel mai mult le-a convenit faptul că școala copiilor precum și locurile de muncă sunt foarte aproape. Casa este cochetă, dar pe parcurs și-au dat seama că nu mai este chiar atât de încăpătoare, mai ales că cei șase copii ai lor au crescut, iar unii dintre ei au nevoie de camere individuale.

Anca Serea nu mai poate face copii

Mama eroină a showbiz-ului românesc a primit o veste cruntă din partea medicilor. Vedeta și-ar mai dori un copil, deși are deja șase, dar problemele de sănătate nu îi permit. O boală care i-a dat bătăi de cap din copilărie s-a agravat.

Nu că nu mai vreau… Adi își dorește foarte mult, eu, sincer… nu că nu mai vreau… nici nu mai pot. Am niște probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut.

Și starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia… Anemia o am de când eram mică, să spună așa, cred că 18 ani”, a declarat Anca Serea pentru CIAO.RO.

Publicat: 12 oct. 2022, 10:43 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă