Adda a fost la un pas de moarte în urmă cu 7 ani: ”Am avut un accident mașină, era să mor!”

Publicat: 18 Mar. 2020, 11:06 Vedete

Adda și partenerul ei, Cătălin, au luat parte la super-show-ul ”Asia Express: Drumul Comorilor”, iar acolo toți concurenții au avut parte de o experiență fizică și psihică de neuitat. Însă, puțini știu că Adda a suferit în anul 2013 un accident rutier grav în care a scăpat ca prin urechile acului de o tragedie.

În emisiunea ”XNS”, seara trecută, Adda a povestit de ce a avut reacțiile respective în timpul competiției din Asia, când șoferii opriți în trafic sau la misiuni mergeau cu viteză, iar ea se speria. Chiar dacă i-a fost foarte frică, Adda și-a luat inima în dinți și a dus la bun sfârșit misiunile din Asia.

”Eu cred că dacă nu o să-mi mai meargă cu muzica, mă voi transforma în claxon! Eu în 2013 am avut un accident foarte nașpa de mașină în București. Era să mor pe bune și de atunci mi-e foarte frică cu mașina. Și am încredere să merg doar cu cătă sau cu persoane pe care le cunosc foarte bine, gen tata”, a spus Adda la ”XNS”.

View this post on Instagram

Let’s fucking do this❗️🤘 Ultima sansa! @asiaexpressromania @rizea_catalin88

A post shared by ADDA (@addabaladda) on

Carmen Grebenișan a intervenit și ea și a mărturisit că a avut un accident similar: ”Și eu am avut la fel, Adda, și nu am mai putut să merg cu mașina tare. Tot timpul le spuneam să încetinească și nu mă înțelegeau. De la cea mai mică viteză știam că iar o să se întâmple să se rotească mașina”.

Publicat: 18 Mar. 2020, 11:06 Vedete
Pe aceeași temă