Acuzat ca si-a omorat tatal cu sapa. A sunat la 112 sa anunte ca a cazut din pom

Publicat: 21 aug. 2019, 15:33 Autor: Loredana Ciao.ro

Un tanar de 23 de ani, din comuna gorjeana Ciuperceni, este acuzat ca si-a ucis tatal cu o sapa. Faptasul a sunat la 112 si a anuntat ca tatal sau ar fi cazut dintr-un pom.

Si-a ucis tatal cu sapa. Tanarul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Politiei Gorj.

Si-a ucis tatal cu sapa

Si-a ucis tatal cu sapa

„În seara zilei de 19.08.2019, în jurul orelor 20,00, aflându-se în curtea locuinţei familiei sale din comuna Ciuperceni, sat Vârtopu, jud. Gorj, pe fondul unui conflict spontan, generat de consumul excesiv de alcool.

Inculpatul F.V.A. a exercitat acte de violenţă fizică asupra tatălui său, victima F.G., lovindu-l în mod repetat în zona capului şi a corpului cu pumnii, picioarele, precum şi cu obiecte contondente.

Respectiv o coadă de topor şi cu muchia unei sape, chiar şi după ce victima căzută la nivelul solului a încetat să mai opună rezistenţă, producându-i multiple leziuni care au condus la deces.

Procurorul a dispus reţinerea preventivă a suspectului pentru 24 de ore”, se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj.

Publicat: 21 aug. 2019, 15:33 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă