Actrita Michelle Williams s-a casatorit in secret cu muzicianul Phil Elverum

Publicat: 28 iul. 2018, 13:03 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Ea a povestit pentru revista Vanity Fair că nu a renunţat niciodată la dragoste, după moartea partenerului ei Heath Ledger (2008), cu care are o fiică.

Actrita Michelle Williams s-a casatorit in secret cu muzicianul Phil Elverum. De patru ori nominalizată la Oscar, s-a căsătorit în secret cu muzicianul şi artistul vizual american Phil Elverum, cunoscut pentru proiectele The Microphones şi Mount Eerie.

Williams, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit că s-a căsătorit cu Elverum într-o ceremonie privată care a avut loc luna aceasta într-o zonă rurală din statul New York.

Ea a descris relaţia pe care o are cu muzicianul, a cărui soţie a murit din cauza unui cancer pancreatic, drept „una sacră, foarte specială”.

Actrita Michelle Williams s-a casatorit in secret

Actrita Michelle Williams s-a casatorit in secret cu muzicianul Phil ElverumWilliams şi Ledger au avut o relaţie de trei ani, încheiată cu câteva luni înainte ca actorul să moară, la vârsta de 28 de ani, în urma unei supradoze accidentale de medicamente.

Actrita Michelle Williams s-a casatorit in secret cu muzicianul Phil Elverum„Nu am renunţat niciodată la dragoste. Îi spun mereu Matildei: «Tatăl tău m-a iubit înainte ca oricine să creadă că sunt talentată sau drăguţă sau că pot haine frumoase»”.

Actrita Michelle Williams s-a casatorit in secret cu muzicianul Phil ElverumInterviul urmează să apară în numărul din septembrie al revistei Vanity Fair, care va fi lansat pe 7 august.

Publicat: 28 iul. 2018, 13:03 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă