Actorul Tom Arnold divorteaza din nou! Nici a patra casnicie n-a fost cu succes

Publicat: 24 ian. 2019, 10:16 Autor: Simona Vedete

Actorul Tom Arnold, cunoscut pentru rolul din "True Lies", divorteaza dupa 9 ani de casnicie.

Tom Arnold si Ashley Groussman au impreuna 10 ani de casnicie, si doi copii frumosi, un baiat de 5 ani si o fetita de 3 ani. Insa ceva s-a rupt intre cei, fiidca au anuntat ca separarea este inevitabila.

Tom este cel care a facut anuntul pentru ET, spunand: „In ultimii ani ne-am distantat si ne-am indreotat in directii diferite, de aceea am decis acum ca este momentul sa punem capat casniciei.

Actorul Tom Arnold divorteaza din nou

Actorul Tom Arnold divorteaza din nou

I-am spus lui Ashley ca este si viata ei, am avut multi ani frumosi impreuna si nu trebuie sa existe un motiv sau un om rau pentru a merge mai departe. Mergi si traieste-ti viata, nu-mi datorezi nimic” a spus acesta.

„Ne iubim la nebunie copiii. Avem doi copii minunati, si chiar daca n-o sa mai locuim impreuna, o sa avem grija in continuare de copii ca si pana acum. Copiii mei sunt viata mea si imi pasa doar de fericirea lor. Cerem intimitate in aceasta perioada de tranzitie pentru familia noastra” a mai continuat Arnold, potrivit ETonline.

Arnold si Groussman s-au casatorit in noiembrie 2009, fiind a patra casatorie pentru el. Acesta a mai fost casatorit cu Roseanne Barr din 1990 pana in 1994, cu Julie Armstrong intre 1995 si 1999 si cu Shelby Roos din 2002 pana in 2008.

Publicat: 24 ian. 2019, 10:16 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă