Actorul roman, Sebastian Stan, noua vedeta de pe Netflix! I-a luat locul lui Chris Evans

Publicat: 16 feb. 2019, 10:17 Autor: Simona Vedete

Sebastian Stan il va inlocui pe indragitul Chris Evans in pelicula "The Devil All the Time", produsa de Netflix.

Actorul de origine romana, in varsta de 36 de ani, incepe sa capete tot mai multa notorietate la Hollywood, iar noul rol nu face decat sa-l ajute in acest sens.

Se pare ca programul actorului Chris Evans este mult prea incarcat si nu mai poate sa-si imparta toate angajamentele profesionale, astfel ca a renuntat la rolul din „The Devil All the Time”.

Filmul este o adaptare a unui roman aparut in 2011, scris de Donald Ray Pollock, unde actiunea se petrece in orasul fictiv, Knockemstiff. Aici, un copil hartuit de colegii lui de scoala ajunge criminal notoriu si serif corupt.

Actorul roman, Sebastian Stan, noua vedeta de pe Netflix

Actorul roman, Sebastian Stan, noua vedeta de pe Netflix
Sebastian Stan

Alaturi de Sebastian, ii vom putea vedea si pe Robert Pattinson (cunsocut pentru rolul vampirului Edward din ‘Twilight’), Riley Keough, Tom Holland, Mia Wasikowska, Jason Clarke si Bill Skarsgard.

Sebastian Stan a jucat in multe filme de la Hollywood, care au fost apreciate, precum Black Panther (nominalizat la 7 Oscaruri, precum si la Grammy, Bafta si premiile MTV) dar si in alte filme cu supereroi precum „Captain America: The First Avenger”, „Ant-Man”, „Captain America: Civil War” si „Avengers: Infinity War”, potrivit Adevarul.

Multa lume l-a admirat pentrul rolul din faimosul serial „Gossip Girl”, care a fost rampa de lansare pentru multi actori, precum Blake Lively, dar si pentru rolul din „Once Upon a Time”, ambele seriale fiind extrem de indragite in Romania.

Publicat: 16 feb. 2019, 10:17 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă