Actorul Marian Râlea a trăit o dramă de nedescris! Și-a pierdut familia: ”E o tristețe îngrozitoare”

Publicat: 15 mai 2020, 11:33 Autor: Andreea Voicu Vedete

Întotdeauna a fost cel care a adus zâmbete pe buzele tuturor, însă nu multe persoane știu drama prin care a trecut în urmă cu câțiva ani.

Actorul Marian Râlea, cel care are și rolul de ”Magician”, apare mereu cu zâmbetul pe buze, dar puțini știu faptul că el și-a pierdut și mama și fratele. Ajuns la vârsta de 62 de ani, actorul încă își amintește durerea prin care a trecut.

Actorul Marian Râlea a trăit o dramă de nedescris: ”E o tristețe îngrozitoare”

Bărbatul de la ”Abracadabra” a încercat cât de mult a putut să ascundă viața privată, însă a luat decizia de a vorbi despre durerea pe care o poartă în suflet. În urmă cu câțiva ani de zile, actorul și-a pierdut mama în vârstă de 90 de ani. Fratele lui, care avea 57 de ani, a murit de cancer, în 2012, la câteva luni de când aflase că suferă de această boală necruțătoare. Apoi, în anul 2013, unul dintre copiii de la ”Abracadabra”, Mica, a murit de ciroză la 31 de ani.

”E o tristețe îngrozitoare și e foarte greu să accepți că ei, de fapt, nu mai există. Nu, ei sunt cu mine în continuare. Dacă mama avea, totuși, 89 de ani, și pleca din lumea asta cu socotelile încheiate, fratele meu s-a stins în doar șase luni. A descoperit un cancer care i s-a operat, apoi a început o serie de citostatice, situația parea sub control. Dar cred că i-au gresit puțin dozele, fiindcă dintr-o dată, când nimeni nu se aștepta…”, a declarat pentru Formula AS Marian Râlea, citează Playtech.

Ce face actorul Maria Râlea în autoizolare

De când a fost instaurată starea de urgență în România, apoi noaptea trecută intrând în starea de alertă, Maria Râlea a stat în autoizolare pentru a se feri de infectarea cu noul coronavirus.

În tot acest timp, actorului i-a lipsit foarte mult interacțiunea socială și scena, activitățile pe care le făcea în mod uzual. Totuși, în tot acest timp, de când nu s-au mai ținut spectacole, Marian Râlea a postat pe Youtube și pe Facebook povești de suflet, povești românești, pe care le-a jucat la teatur, pentru copii.

“De o lună și ceva intru în legătură directă nu numai cu copiii mici, dar și cu copiii mari pe care i-am crescut, pentru că toată lumea are nevoie de poveste. Am zis că cel mai bun lucru pe care pot să îl fac este să descrețesc puțin frunțile oamenilor și să le spun povești de-ale noastre, legate de Săptămâna Mare și de Înviere. Am avut șansa online-ului și am reușit să pun cu colegii mei spectacole pe care nu le mai jucăm, spectacole filmate. Așa am fost în casele oamenilor și când nu eram pe scenă”, spune Marian Râlea, conform Libertatea.

Mai mult decât atât, în această perioadă a avut timp să se gândească la tot ce a pierdut și a câștigat în ultimii ani.

“Această boală trebuie la un moment dat speriată. Un băiețel mi-a trimis o fotografie cu el punându-și o mască de lup și spunându-mi: «Eu acuma vreau să sperii boala asta ca să plece». Deci să speriem boala prin poveste”, adaugă Marian Râlea.

“Aș întoarce puțin timpul. Sigur toată povestea asta putea fi prevenită, sigur n-am fost noi atenți. Dacă aș putea face o magie, asta aș face, m-aș întoarce puțin în timp”, completează el.

Publicat: 15 mai 2020, 11:33 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă