Din ce câștiga Marian Râlea bani înainte de a deveni celebru: ”Mai făceam câte un ban zugrăvind case”

Publicat: 29 mart. 2021, 13:02 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Din ce câștiga Marian Râlea bani înainte de a deveni celebru: ”Mai făceam câte un ban zugrăvind case”

Marian Râlea a oferit în cadrul unui interviu recent detalii nemaiștiute din viața sa. Celebrul actor a povestit cum își câștiga banii în perioada liceului, dar și de ce părinții săi nu au fost de acord cu pasiunea sa pentru teatru.

Actorul Marian Râlea a vorbit recent despre trecutul său. Acesta a povestit că a făcut Liceul de Construcții, iar acest lucru i-a prins bine deoarece astfel își câștiga și banii.

”Mama a avut grijă să-mi spună că pe fratele meu cel mare l-a scăpat din mână când s-a dus la Teatru şi că eu aş face bine să-mi aleg altă meserie. Mi-a prins bine liceul de Construcţii pentru că, pe întreaga perioadă a studenţiei şi chiar şi după absolvire, mai făceam câte un ban zugrăvind case”, a dezvăluit artistul pentru okmagazine.ro

Mai mult decât atât, pe lângă meseria pe care o avea, actorul a învățat să facă mărțișoare alături de studenții de la Arte Plastice pe care ulterior le vindea.

”Făcusem armata cu studenţii de la Arte Plastice, care m-au învăţat să fac mărţişoare. Mărţişoarele cu imortele au fost inventate de mine!… Vindeam şi felicitări pe Lipscani, dar n-am făcut nicio afacere. Am jucat şi într-un spectacol în care erau nişte serviete, iar eu le-am băgat pe ale mele, cu mărţişoare, pe scenă, ca să afle lumea că făceam şi mărţişoare”, a mai spus actorul.

Marian Râlea duce dorul scenei

Marian Râlea a fost întrebat ce părere are despre teatrul de după pandemie. Mai mult, acesta a adus în discuție și ultimul spectacol care a avut loc în luna septembrie, înainte să reînchidă teatrele, pentru un singur copil.

„Se vor găsi alte forme teatrale de expresie. E foarte greu să înveţi să faci un spectacol pe care nu ştii dacă-l vei juca pe o scenă, poate înregistrăm, poate în online, poate o combinaţie. Am făcut Noaptea bufonilor cu Alexa Visarion şi n-am apucat să dăm premiera. S-au închis teatrele şi am reuşit să-l transmitem live, fără spectatori şi aia a fost premiera. În august am mai jucat de două ori şi s-au oprit spectacolele”, a declarat Marian Râlea.

„Dacă se reia va trebui să-l reînvăţăm şi să îl reinventăm, nu cred că se va juca la fel”, a mai expliat celebrul actor.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 29 mart. 2021, 13:02 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă