Acesti parinti si-au inscenat moartea de frica fiului! S-au ingrozit cand au aflat de la Politie un adevar sumbru. CE le pregatea propriul copil

Publicat: 23 feb. 2018, 17:51 Autor: madalina m. News 3

Doi parinti din Rusia au recurs la o metoda extrema de frica fiului lor.

Acestia erau foarte instariti si s-au temut de ce e mai rau. Atunci cand si politistii le-au confirmat un adevar pe care il banuiau de multa vreme, cei doi au decis sa ceara ajutorul oamenilor legii.

Alaturi de Politie, cuplul din Rusia a decis sa isi insceneze moartea, dar imaginile care au rezultat imediat dupa acest moment au fost cat se poate de inspaimantatoare si reale.

Acesti parinti si-au inscenat moartea de frica fiului

Cei doi parinti din orasul Soci, in Rusia, s-au temut foarte tare atunci cand au aflat ca fiul lor de 22 de ani a angajat un asasin si vrea sa ii omoare. Baiatul ceruse ca mama, tata si sora sa de 10 ani sa fie eliminati.

Planul lui era unul diabolic si voia sa mosteneasca intreaga avere a parintilor, odata ce acestia ar fi fost eliminati cu ajutorul asasinului platit. Doar ca, tanarul n-a prevazut nicio clipa faptul ca parintii s-au prins de planul sau, iar cu ajutorul politistilor si-au inscenat moartea.

Mai mult, fiul oamenilor foarte bogati a fost pacalit si a crezut ca proprii sau parinti au fost intr-adevar ucisi de catre acel asasin. Insa, adevarul a fost cu totul altul, iar acesta a fost arestat.

Acesti parinti si-au inscenat moartea de frica fiului

In clipa in care a angajat acel asasin, tanarul de 22 de ani din Rusia i-a desenat acestuia un plan amanuntit a casei sale. I-a indicat pana si locurile in care sunt amplasate camerele de luat vederi, pentru ca acesta sa le poata evita.

Detectivii care s-au ocupat de respectivul caz si care i-au ajutat pe acei parinti disperati au descoperit ca tanarul indicase pana si locul in care sunt tinuti cainii de paza, din perimetrul vilei.

Insa, asasinul despre care baiatul credea ca l-a platit ca sa ii omoare pe parinti era de fapt un politist sub acoperire, care a alertat rapid familia. In imaginile care au fost publicate de catre oamenii legii se poate vedea ca desi totul fusese o inscenare, trupurile ce par neinsufletite sunt foarte convingatoare.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 23 feb. 2018, 17:51 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă