S-a trezit brusc in timp ce medicii il OPERAU! E infricosator ce credea ca i se intampla in acele momente. DE CE a trecut prin asa ceva

Publicat: 19 mart. 2018, 16:08 Autor: madalina m. Life

Un tanar de 25 de ani s-a trezit brusc, desi era in plina operatie chirurgicala.

Barbatul fusese anesteziat de catre o asistenta, chiar inainte de inceperea procedurii chirurgicale. De asemenea, el a povestit ce a crezut ca i se intampla in momentele in care medicii erau in plina operatie.

Fenn Settle are 25 de ani si a mers la spital pentru a se opera de apendicita. In clipa in care a simtit ca i se face foarte rau, barbatul din Bradford, in Marea Britanie, a apelat la ajutorul medicilor.

Acest tanar s-a trezit brusc atunci cand era pe masa de operatie

Barbatul a povestit ca s-a trezit brusc, chiar atunci cand se afla pe masa de operatie, iar medicii incercau sa ii scoate apendicele. El ajunsese la spital in aceeasi zi si acuza mari dureri in zona abdominala.

Fara sa stea pe ganduri, cadrele medicale au decis ca Fenn Settle trebuie operat de urgenta, pentru a nu risca sa dea in peritonita. Cum starea barbatului nu se imbunatatea, ci din contra, acestia l-au anuntat ca urmeaza sa ajunga pe masa de operatie.

Totusi, tanarul de 25 de ani o acuza acum pe una dintre asistente ca i-ar fi administrat o doza mult prea mica de anestezic, inainte sa fie operat, iar din acest motiv s-ar fi trezit brusc, in mijlocul acelei operatii.

Acest tanar s-a trezit brusc atunci cand era pe masa de operatie

Fenn Settle a povestit ca asistenta care s-a ocupat de administrarea anestezicului nu vorbea foarte corect engleza, dar si ca nu s-a putut intelege pe deplin cu ea. Acesta a mai adaugat ca din pricina unei „bariere lingvistice”, femeia ar fi notat gresit greutatea barbatului inainte sa ii injecteze doza de anestezic.

Totodata, barbatul a povestit ca a trebuit sa urineze pe masa de operatie pentru ca medicii de la „Huddersfield Royal Infirmary” sa isi dea seama ca el e treaz. Fenn Settle a mai marturisit ca a trecut printr-un adevarat cosmar atunci cand s-a trezit, pentru ca avea impresia ca urmeaza sa moara si se sufoca din cauza tubului pe care il avea in gura.

Desi era perfect lucid si a inteles perfect tot ce i se intampla, barbatul a mai povestit ca nu se putea misca si nici nu putea vorbi, cat sa ii anunte pe medici de starea sa. In clipa in care s-a trezit de tot in urma acelei operatii el a mai adaugat ca medicii i-au spus ca „ar fi visat totul„, ca sa nu isi asume vina.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 19 mart. 2018, 16:08 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă