Acest barbat din Vaslui s-a imbatat si s-a trezit in Londra! Le-a spus politistilor ca nu stie cum s-a „teleportat” acolo. Toata lumea a fost socata cand a fost gasit

Publicat: 02 Nov. 2017, 15:29 Life

Un barbat din Vaslui a fost dus de urgenta la spital in momentul in care s-a trezit dintr-o betie in Londra, in Marea Britanie, insa nu stia foarte bine cum a ajuns acolo.

Pe nume Mihai Danciu, barbatul e originar din satul Albesti, comuna Delesti, din Vaslui si le-a spus medicilor ca nu are habar unde se afla sau ce cauta acolo. Acestia au informat rapid Politia, care a inceput o ancheta de proportii pentru a descoperi de unde a aparut personajul misterios.

Plin de vanatai pe fata si speriat, vasluianul a ajuns celebru dupa ce le-a spus oamenilor legii intreaga sa poveste, asa cum si-o amintea, printre momentele de betie crunta.

Acest barbat din Vaslui s-a imbatat si s-a trezit in Londra

Mihai Danciu a fost gasit in curtea casei unui cuplu din Londra. Era beat, batut si cu o forma de amnezie pe care medicii nu prea si-au putut-o explica. Socati, englezii au alertat rapid autoritatile, iar barbatul din Vaslui a fost dus la spitaulul Whipps Cross.

In prima faza el le-a spus medicilor ca nu stie nici macar cum se numeste, insa dupa ce a fost stabilizat, a mai inceput sa isi aduca aminte cate ceva. Totusi, nu a avut habar sa spuna cum a ajuns in Anglia, mai ales ca ultima oara stia ca adormise la Vaslui.

Cea care a facut publica povestea barbatului a fost o asistenta de origine romana, pe nume Adina Costache, care a postat si o fotografie cu acesta pe un grup de Facebook dedicat romanilor aflati in Marea Britanie.

Acest barbat din Vaslui s-a imbatat si s-a trezit in Londra

In speranta ca cineva il va recunoaste, asistenta s-a gandit sa relateze si intreaga intamplare pe respectivul grup. Intr-un timp record s-a aflat ca barbatul se numeste Mihai Danciu, dar si ca urmau sa soseasca in Londra doi veri ai sai pentru a-l aduce inapoi acasa.

Totodata, barbatul din Vaslui ar fi plecat cu aproape doua saptamani in urma in Anglia ca sa isi gaseasca un loc de munca. El a decis sa plece departe de casa alaturi de un prieten din sat.

Vecinii sai din satul natal insa nu au avut tocmai cuvinte de lauda pentru el, cand au aflat intreaga intamplare. „Era baiat bun, dar l-a sticat bautura. Sincer, pierderi de memorie avea si fara sa fie baut, nu ma mira faptul ca a ajuns in situatia asta. La sprit era campion”, a povestit un consatean al barbatului, potrivit vremeanoua.ro.

Publicat: 02 Nov. 2017, 15:29 Life
Pe aceeași temă