Abu Baker a murit. Adriana Bahmuteanu e in doliu! Era medicul ei de suflet

Publicat: 06 Apr. 2019, 18:27 Vedete

Vedeta Antena Stars este in doliu dupa medicul estetician care i-a realizat cateva interventii. Este vorba de Abu Baker care aparea des la postul tv.

Adriana Bahmuteanu este in doliu. Medicul estetician Abu Baker a murit, dar nu se stiu prea multe detalii despre cauza mortii. Printre vedetele care il regreta se numara Adriana Bahmuteanu. Aceasta a publicat informatia pe contul sau de socializare.

In afara de Bahmu, printre vedetele care il plang se numara si Silvana Riciu, Mariana Calfa, Constantin Enceanu si Denisa Bita, asistenta tv pe la Antena Stars.

Abu Baker a murit. Adriana Bahmuteanu e in doliu!

  • „Drum bun în lumina, domnule doctor Abu Baker!!! Ai fost un om minunat și un medic extraordinar!!! Am ras, am plans împreună și am avut parte de cel mai bun tratament și cele mai bune sfaturi de la tine!!
  • Regret enorm ca ai plecat dintre noi atât de repede, atât de devreme și îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine!!!! Dumnezeu sa te odihnească!!! Condoleante familiei!!!”, a scris Adriana Bahmuteanu pe Facebook.

Medicul Abu Baker, inmormantat

  • „Cu regret și durere în suflet vă anunțăm trecerea în neființă a domnului Doctor Baker Abu Baker! Vă așteptăm să îi fiți aproape pe ultimul său drum și să ne rugăm împreună pentru sufletul său! Ceremonia de înmormântare va avea loc mâine, 05.04.2019, la ora 13:30, la Moscheea Alquds Masjid, Strada Fabrica de Gheață Nr. 17, Sector 2, București. Înhumarea se va desfășura la cimitirul Străulești 2, Șoseaua Odăii 471, Sector 1, București, la ora 15:30. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a apărut pe pagina de Facebook a cunoscutului doctor Abu Baker Baker.

Fratele lui Abu Baker a murit acum 2 ani

Fratele lui Abu Baker Baker, medicul Mohammad Abu Baker, cunoscut drept ”Regele Varicelor” în România, a murit în septembrie 2017.

„Se operase în Iordania, la inimă şi tot în yiua operaţiei a şi murit. Se pare că inima ar fi cedat. Îmi pare rău să aud vestea asta. Îl știam pe domnul doctor de 20 de ani. I-a operat pe tata şi pe Cami, prietena mea. Era un om bun, sufletist, haios, râdeam și făceam multe glume împreună pe seama faptului că eu îl botezasem «Regele Varicelor». Își refăcuse viața cu asistenta lui, era fericit și aveau împreună doi copii mici. Îmi pare enorm de rău că au rămas orfani de tată. În ultimul timp, domnul doctor slăbise foarte mult din cauza problemelor de sănătate, s-a operat de mai multe ori, dar ultima intervenţie la inima i-a pus capac”, povestea pentru Click! Adriana Bahmuţeanu, cea care i-a cunoscut pe cei doi medici esteticieni.

Publicat: 06 Apr. 2019, 18:27 Vedete
Pe aceeași temă