Absolut șocant: mama care își lasă copiii să facă ce vor și nu îi trimite la școală!

Publicat: 12 Feb. 2020, 14:53 Life
Absolut șocant: mama care își lasă copiii să facă ce vor și nu îi trimite la școală!

Dacă în România copiii trebuie să asculte orbește de părinți sau de cadrele didactice, iată că există o mămică din Marea Britanie care nu ține cont de absolut nimic atunci când este vorba de creșterea și educarea copiilor săi. 

Nic Bescoby, din Rochdale își crește copiii într-un mod care ar revolta pe multi: nu îi duce la școală și îi lasă să facă ce vor, atunci când vor. Femeia spune că cei mici aleg când să mănânce, la ce ora să se culce sau la ce oră să se trezească.

Mamă a trei copii: George de 8 ani, Ellie de 7 și Aimee în vârstă de 6 ani, femeia spune că își învață copiii atunci când ei își doresc și ceea ce își doresc. ”Nu există ore de școală, doar discutăm în cea mai mare parte. Copiii sunt natural curioși. Când ei pun o întrebare, noi le oferim un răspuns sau căutam împreună pe internet sau în cărți. Copiii iubesc să mă asculte citind din Shakespeare și Dickens. La un moment dat am citit și Percy Jackson, autor care ne învață mitologia greacă. Eu îi rescpect pe ei ca și oameni, ca și egali. Într-adevăr, în ghidez și îi învăț, dar suntem în continuare egali”, a spus Nic, relatează The Mirror.

Nic a precizat că a ales că își crească copiii în acest fel deoarece, în ciuda faptului că mama sa nu a fost un părinte strict, Nic a mers la școală și a fost forțată să învețe chiar și atunci când nu își dorea, acest lucru ucigându-i plăcerea de a învăța lucruri noi.

Mai multe despre povestea incredibilă a lui Nic Bescoby și a celor trei copii ai săi puteți citi AICI!

Publicat: 12 Feb. 2020, 14:53 Life
Pe aceeași temă