Incredibil! A slabit 127 de kilograme fara sa-si faca nicio operatie la stomac! Exemplul lui te va motiva si pe tine sa slabesti! Efortul a fost urias

Publicat: 20 iul. 2018, 16:14 Autor: D. C. Life

Barbatul asta a dat dovada de o ambitie si o discplina extrem de greu de egalat de oricine isi doreste sa slabeasca.

A slabit 127 de kilograme fara sa-si faca nicio operatie la stomac. Dave Lancaster are 45 de ani si era obez iar medicii i-au spus de mai multe ori ca viata lui este in pericol daca nu-si schimba stilul de viata intr-un mod radical. Barbatul nu a stat prea mult pe ganduri si a trecut la treaba.

Desi ar fi avut la indemana o operatie de micsorare a stomacului, metoda foarte folosita in ziua de astazi de mai toti cei care au probleme grave cu greutate, barbatul a ales varianta mai grea. A decis sa inceapa sa faca miscare si sa piarda in greutate fara ajutorul bisturiului. Ajunsese sa aiba 215 kilograme si sa poarte haine 8XL lucru care l-a facut sa-si doreasca enorm sa-si schimbe viata.

Lista problemelor de sanatate era una lunga pentru Dave, barbatul are diabet, avea dureri foarte mari ale incheieturilor si o presiune arteriala care depasea cu mult valorile normale. Barbatul a decis ca va slabi ducand o viata sanatoasa si facand miscare. A mers 16 kilometri pe zi, iar in final, dupa 2 ani a reusit sa slabeasca nici mai mult nici mai putin de 127 de kilograme, acum avand chiar putin sub 90 de kilograme.

A slabit 127 de kilograme fara sa-si faca nicio operatie la stomac

“In zilele mele de greutate maxima eram aproape in imposibilitatea de a mai merge. Nu mai puteam sa merg pe jos nici pana la capatul strazii. In afara de drumul pana la birou aproape ca nu ieseam nicaieri. Mi-am dat seama ca pe masura ce eu devin din ce in ce mai mare lumea mea devine din ce in ce mai mica.” a declarat Dave Lancaster.

Dupa 2 ani mai tarziu si aproape 10.000 de kilometri parcursi, barbatul este un al om. Acum corpul lui arata ca al oricarui barbat normal si nu ii este rusine sa recunoasca ca a avut si multe momente cand a plans pe parcurs si ca nu i-a fost deloc usor sa revina la o greutate normala.

“Mi-a placut foarte mult sa merg pe jos pentru ca spre deosebire de un abonament la sala care m-ar fi costat niste bani in plus, asa aveam ocazia sa merg pe jos la birou si sa scutesc banii de carburant. In loc sa-mi invit prietenii la mine acasa sau la restaurant pentru o cina, preferam sa ma vad cu ei la o plimbare. Acum pot sa incap in orice scaun de masina, in orice autobuz, ma simt bine si imi pot cumpara haine de la orice magazin imi doresc” au fost vorbele pline de bucurie ale barbatului care a reusit doar prin ambitie sa slabeasca enorm.

Publicat: 20 iul. 2018, 16:14 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă